Katalógus

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

02.07.2022 00:00

Porózus titán lemezek és titán filcek elektrolízerekhez

Hirdetés lejárt

Porózus titán lemezek és titán filcek elektrolízishez, ez egy speciális anyag elektrolitikus cellákhoz, nagy tisztaságú titánból készült, nagy szellőzési hatékonyságú, erős és tartós.

Porózus titán lemezek és titán filcek elektrolízerekhez
A titán szinterezett porózus lemezt fémpor szinterezett porózus porkohászati, mikroporózus szűrőanyagoknak is nevezik.
Ez által alkotott gömb alakú és szabálytalan alakú fém vagy ötvözet por segítségével porkohászati technológia keverés, préselés, szinterezés fő kapcsolatok, mint például a termelés új mélységű elválasztás, finom szűrőelemek.

A titán porózus szinterezett lemez jellemzői:
1. Ez a fajta anyag különböző pórusmérettel és szűrési pontossággal (0,2 um-tól 80 um-ig), csatorna, nagy elválasztási hatékonysággal.
2. Alkalmazza a - 200-1000 ℃ hőmérséklet-tartományban.
3. A különböző savak, lúgos korrózió alkalmas A különböző savak, lúgos korrózió alkalmas a korróziós közeg, mint például a mélység a szétválasztás és a finom szűrés.
4. A titán porózus szinterezett lemez bizonyos jellemzői fémek vagy elnyeli az energia, hang, hőállóság, ütésálló, puffer, hővezetés és vezetőképes, nagy szilárdságú, jó szívósság alkalmas kés nagynyomású környezetben, hegeszthetőség és egyszerű mechanikai feldolgozás, és kényelmes a be- és kirakodás.
5. Lyuk stabilitás, egyenletes eloszlás, garantálja a stabilitást a szűrési teljesítmény regenerációs teljesítmény jó, szűrési teljesítmény helyreállítása több mint 90% regeneráció után.
A titán porpus szinterezett lemez alkalmazása:

Porózus titánlemezek ésTitán szinterezett lemezekelektrolízishez tűzoltó berendezések hez a szilárd folyadék, gáz szilárd, gáz és folyadék elválasztás és tisztítás területén.


Hirdetés lejárt

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
shaanxi

Helyszín
Baoji

Végdátum
31.07.2022 23:55