Katalógus

TOPTEK szálas lézerhegesztő hordozható lézerhegesztő gép

20.12.2022 00:00

TOPTEK szálas lézerhegesztő hordozható lézerhegesztő gép

Válasz a hirdetésre

A szálas lézerhegesztő gép egy fejlett hegesztési technológia, amely tökéletesen helyettesíti a hagyományos elektromos hegesztést, a MIG és a CO2 hegesztést.
A lézerhegesztési folyamat az összekötő terület megolvasztása egy nagyon nagy energiájú és sűrű sugárral, nagy mennyiségű hővel. Az egymodulos optikai szálas lézerforrás egyenletes és stabil teljesítményt és kiváló minőségű lézersugarat biztosít. A lézer teljesítménytartománya a tényleges gyártási igényeknek megfelelően állítható. Ez a megoldás páratlan alkalmazási rugalmasságot és nagy megbízhatóságot garantál.

A HAGYOMÁNYOS HEGESZTÉS TÚLJÁRÁSA MINDEN ALKALMAZÁSBAN
1. Gyorsabb sebesség: a hegesztés vagy tisztítás hatékonysága 5-10-szer nagyobb, mint a hagyományos hegesztésé.
2.Könnyű kezelhetőség: Nincs szükség tapasztalt kezelőre, bármely zöld kezű kezelő 30 perces betanításon belül tudja kezelni.
3.Költségtakarékos: 80%-os költségmegtakarítás a hagyományos elektromos hegesztéshez, MIG hegesztéshez, argon ívhegesztéshez képest. Kevesebb kezelő, kevesebb fogyasztás (gáz és fogyóanyag stb.) és kevesebb munkaidő. Például, ha a munkaterhelés egyenlő 1 tapasztalt kezelő 10 óra alatt dolgozik, de a lézerhegesztő vagy tisztító gépekkel csak 1 hétköznapi lény tudja 3 óra alatt rögzíteni.
4.A hegesztési varrat szinte láthatatlan, és sima hegesztési felület.
5.Nagyon kis deformáció a munkadarabon.
6.Biztonságosabb működés.
7.Környezetbarát hegesztés.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok