Katalógus

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Ezen keresztül Comet Yxlon GmbH

Tapasztalat által vezérelve. Kíváncsiságtól hajtva.

A jó megoldások jó kérdésekkel kezdődnek. A Comet Yxlonnál a kíváncsiságunk és a technológia iránti szenvedélyünk a termékfejlesztés együttműködő megközelítése mögött álló hajtóerő. Ügyfeleink visszajelzései alapján ellenőrző rendszereket hozunk létre mindenféle öntött alkatrészhez, új anyagokhoz, elektronikus alkatrészekhez, akkumulátorokhoz, hegesztett kötésekhez és még sok máshoz.

Úttörő szellem és több évtizedes tapasztalat találkozik.
Az innováció régi hagyomány a Comet Yxlonnál. Gyökereink Wilhelm Conrad Röntgen 1895-ös röntgensugárzás felfedezéséig, valamint Carl Heinrich Florenz Müller 1896-os hamburgi első röntgencsövének megépítéséig nyúlnak vissza. Az ő örökségük még ma is inspirál bennünket a fenntartható fejlődést eredményező, élvonalbeli vizsgálati megoldások kifejlesztésére irányuló törekvéseinkben.

Comet Yxlon - a Comet része
A Comet - egy vezető, a plazmaellenőrzésre és a röntgensugaras technológiára összpontosító vállalat - részlegeként a Comet Yxlon profitál a Comet kiemelt piaci pozíciójából, pénzügyi erejéből és számos támogató funkciójából. A részlegeink közötti szoros, de független együttműködés segít csökkenteni a komplexitást és növelni a fejlesztési időt.

A hamburgi központunkkal, a Hudsonban (Ohio), San Joséban (Kalifornia), Yokohamában, Pekingben, Sanghajban és Hsinshu-ban (Tajvan) található értékesítési és szervizhelyszínekkel, valamint a több mint 50 országban működő képviseleti hálózatunkkal a Comet Yxlon helyben szolgálja ki ügyfeleinket - a világ minden táján.

Folyamatirányító szoftverek (Geminy)

Felhasználóbarátság - erőteljes hatékonyság és produktivitás eszköze

A röntgenrendszereke...

E-mobilitáshoz használt akkumulátor-rendszerek CT-vizsgálata

Az akkumulátor - az elektromos autó szíve
Az elektromos autókban az akkumulátor teljesítménye döntő fontosság&uacu...

CT ellenőrző eszközök additív gyártáshoz

Additív gyártás: új lehetőségek, új kihívások.

Az additív gyártás (AM) teljesen új geome...

CT-vizsgálat műanyag fröccsöntéshez

CT-alapú minőségellenőrzés a műanyag fröccsöntésben.

A Comet Yxlon CT technológiával a gyártók a műanyag fröccsöntés három fő kihívását oldhatják meg, és kiváló minőségű te...

A holsteini kőzetből származó üledéklemezt számító...

24.01. - 26.01.2024-től

Nepcon Japán 2024

<...
Az idei Productronica kiállításon újdonsággal rukkolunk elő, és november 14-én, kedden 15 órakor a B2.454-es standunkon bemutatjuk új 3D röntgenrendszerünket, amelyet kifejezetten az igényes félvezetőpiacra fejlesztettünk ki.

az e-mobilitás térnyerése az elmúlt években óriási növekedésnek indította az akkumulátorok piacát...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a r&oum...