Katalógus

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

07.12.2016 00:12

HaasConnect – folyamatos kapcsolatban a haladással

A Haas Automation Europe bemutatja a HaasConnect mobil felügyeleti rendszert, amely a vállalat Next Generation vezérlését (NGC) futtató összes géphez elérhető. A HaasConnect azonnali értesítéseket biztosít a gép állapotáról (tétlen, meghibásodott, aktív), az orsófordulatszámról, az orsó túlvezérléséről, a ciklusidőről, az aktív riasztásokról és egyéb információkról. Ami a legfontosabb, hogy ezáltal a gépkezelők valós idejű gépadatokhoz juthatnak, így a felügyelet nélküli megmunkálás magabiztosan végezhető, a vezetők pedig a rendszernek köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérhetik a műhelyben zajló eseményeket.

A rendszer fejlesztése az ipar 4.0 szem előtt tartásával történt, így a HaasConnect elősegíti a mobilkommunikációt a berendezések, az eszközök és az emberek között a műveletekkel kapcsolatos valós idejű adatok biztosításához. A rendszer számos előnyt nyújt: többek közötti növeli a hatékonyságot és a biztonságot, jobb minőséget biztosít, valamint lehetővé teszi a folyamatirányítást, így elkerülhetőek az ezekből fakadó költséges problémák. Emellett több lehetőséget biztosít a proaktív karbantartásra is.

Az SMS-üzenetek vagy e-mail-üzenetek formájában, illetve az online HaasConnect műszerfalon követhető azonnali értesítések többek között a gép riasztásairól, az előtolás túlvezérléséről, az orsó túlvezérléséről, a gyors előtolás túlvezérléséről, a ciklusindításról és a ciklus leállításáról nyújtanak információkat. A felhasználók az általuk kiválasztott értesítéseket a kedvenc csatlakoztatott eszközükön tekinthetik meg.

A HaasConnect beállításához az ügyfeleknek először le kell tölteniük a HaasConnect alkalmazást a mobileszközükre az App Store vagy a Google Play áruházból. Ezt követően egyszerűen létre kell hozniuk egy HaasConnect-fiókot a HaasCNC.com webhelyen, majd a MyHaas portálon a HaasConnect lehetőség kiválasztásával csatlakoztathatják Haas-gépüket és a HaasConnect alkalmazást.

A HaasConnect minden olyan géphez használható, amelyen telepítve van az NGC 100.16.000.1001-es vagy újabb verziója, és amely rendelkezik aktív hálózati kapcsolattal.

A Haas Automation Next Generation vezérlése (NGC) a szerszámgépipar legfelhasználóbarátabb CNC-vezérlésének legújabb változata. A felhasználói felület jelentős fejlesztésen esett át, amelynek köszönhetően a navigáció egységesebb és intuitívabb lett, sokkal fejlettebbé vált a csatlakozás, továbbá egy vadonatúj vizuális programozási rendszerrel is bővült. Több évnyi fejlesztést fektettünk az iparág legjobb vezérlőhardverének és -szoftverének kifejlesztésébe.

További hírek

A Haas Automation Europe (HAE) örömmel jelenti be, hogy a Gene Haas Alapítvány (GHF) újabb 500 000 d...
A Haas Automation, Inc. nagy népszerűségnek örvendő DT-1 fúró- és menetfúrógépe már 20 000 f/perc fordulatszámú be
A Haas Automation eddigi legjobb eredményét ünnepli egy európai kiállításon; a vállalat merész célokkal érkezett az E
A Haas Automation, Inc. nemzetközi webhelye átalakult és újraindult, csakúgy, mint a vállalat egyesült államokbeli
A Haas Automation Europe részleteket közölt legújabb, szeptember 9–10-én Európa-szerte megtartandó bemutatónapjair
A Haas Automation Europe és a Realmeca francia HFO Haas gyári képviselet (HFO) megnyitotta a legújabb Haas műszaki