Katalógus

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Páratartalom- és hőmérséklet-érzékelő cserélhető érzékelő modullal

Az E+E Elektronik EE212 páratartalom- és hőmérséklet-érzékelője alkalmas a klímatechnika, a mezőgazdaság és a gyógyszeripar kihívást jelentő mérési feladataira. A moduláris szondakialakításnak köszönhetően az érzékelőmodul szükség esetén közvetlenül a helyszínen könnyen cserélhető. Az E+E érzékelő bevonata, a szűrősapkák széles választéka és a robusztus IP65 / NEMA 4-es burkolat pontos és megbízható méréseket biztosít még kihívást jelentő munkakörülmények között is.

Kiváló minőségű, cserélhető érzékelőmodul

Az EE212 érzékelőfeje egy érzékelőmodult tartalmaz, amely a legújabb generációs, nagy pontosságú E+E páratartalom- és hőmérséklet-érzékelő elemmel rendelkezik. Az E+E saját fejlesztésű érzékelő bevonata és a zárt forrasztópadok javítják a mérési teljesítményt, és meghosszabbítják az érzékelőelemek élettartamát a zord környezetben. A modul belsejében lévő elektronika tokozással van ellátva, így a lehető legjobban védett a páralecsapódástól. Az érzékelő szondához különböző szűrősapkák széles választéka áll rendelkezésre.

Az EE212 egyik fő előnye az erősen szennyezett és agresszív környezetben való használatra a moduláris szondakialakítás. Ez lehetővé teszi az érzékelőmodul egyszerű cseréjét néhány lépéssel és teljesen szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy az állásidő és a szervizköltségek minimálisra csökkenthetők.

Sokoldalú használat, egyszerű konfiguráció

Az EE212 a sokoldalú használat érdekében rugalmasan a mérési feladathoz igazítható. A páratartalom és a hőmérséklet pontos mérése mellett az érzékelő különböző, a páratartalommal kapcsolatos paramétereket, például a harmatponti hőmérsékletet, az abszolút páratartalmat és a keveredési arányt is kiszámítja. A mért értékek két konfigurálható analóg kimeneten állnak rendelkezésre. Az opcionális grafikus kijelzőn három további fizikai mennyiség is megjeleníthető. Az ingyenes EE-PCS konfigurációs szoftver segítségével a mérőegységek hozzárendelése, a kimenetek skálázása és a kijelző beállítható.

Telepítésbarát ház

Az EE212 készülékből fali és csatornaváltozat is elérhető. A bevált HVAC ház lehetővé teszi az érzékelő zárt fedéllel történő felszerelését. Ez azt jelenti, hogy az elektronika védve van az építkezésen keletkező szennyeződésektől. A bajonettzárral ellátott házcsavarok megkönnyítik a fedél gyors nyitását és zárását az elektromos szerelés befejezéséhez. Az amerikai piacon való használathoz a burkolat ½"-os vezetékcsatlakozóhoz való kiütéssel rendelkezik.

További hírek

A CDS201, HTS201 és TES201 hármasával az osztrák E+E Elektronik &eacu...

Az E+E Elektronik az új HTS801-gyel az eddigi legerősebb ipari alkalmazásokhoz szánt páratartalom...

Digitális érzékelőmodul a költséghatékony páratartalom- és hőmérsékletméréshez

Az oszt...

26.04.2023-tól - 28.04.2023-ig

Chennal Trade Center

3. csarnok, F31 - F32 stand

Az osztrák érzékelőgyártó E+E Elektronik két új termékváltozattal bővíti digitális érzékelőelem-p...

Az E+E Elektronik új páratartalom-kalkulátora kiszámítja az összes releváns páratartalommal kapcsolatos paramétert, valamint a nyomási harmatpontot.