Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer a Stabilus ipari üzletágának új globális marketing vezetője

Christian Kirchbaumer a Stabilus csoport ipari üzletágának globális marketing vezetői pozícióját vette át. A Stabilus mint ernyőmárka mellett az ACE, a Fabreeka, a General Aerospace, a Hahn Gasfedern és a Tech Products márkákat is magában foglalja ez az üzleti egység. Ezek elsősorban az automatizálási vezérlés, a rezgés- és mozgásszabályozás, valamint a biztonsági termékek terén ismert termékekről és szolgáltatásokról ismertek. A Stabilus és leányvállalatai az ipari ügyfeleknek az alkatrészek és szolgáltatások egyedülálló megoldásait kínálják egy fedél alatt. A számtalan, sok esetben egyedi megoldással elnyelődnek az ütések és rezgések, csökken a kopás és optimalizálódnak a folyamatok.

2016-ban a Stabilus különböző márkák felvásárlásával kezdte meg az ipari ügyfelekkel való üzletszerzést. Egyrészt ezek a felhasználók, azok konstrukciói és tervei profitálnak a kiváló minőségű, nagy teljesítményű alkatrészek széles választékából, amelyet az Ipari üzletág tud biztosítani. Másrészt a fejlesztési és értékesítési csapatok együttes tapasztalatából és innovatív megoldásaiból is profitálnak, amelyeket a Stabilus, a gázrugók, csillapítók és elektromechanikus hajtások globális piacvezetője irányítása alatt egyesítettek.

Christian Kirchbaumer 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi marketing különböző pozícióiban, és megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik a márkaújítás, a márkapozicionálás és a digitális marketing területén. A következő hónapokban az újonnan megalakult Stabilus Industrial üzletág globálisan aktív marketingcsapatait egy globálisan hálózatba kapcsolt marketingegységgé alakítja, emellett támogatja a tervezett ázsiai terjeszkedést. Jürgen Roland, az ACE Stoßdämpfer GmbH régóta ügyvezető igazgatója, a Stabilus Industrial alelnöke és vezetője így nyilatkozott: "Speciális márkáinkat és azok előnyeit az ipari ügyfelek számára kommunikáljuk, és egyúttal egységes tető alatt közelebb hozzuk egymáshoz. Így a nemzetközi piacvezető Stabilushoz való tartozás még inkább láthatóvá válik."

További hírek

A kerekesszékek tesztelésekor a gyártók érthető okokb&...

A vészleállító szakemberek ünneplik a filmes és televíziós premiereket
Ha az ipari csillapítási technológiáról van szó, az ACE az egyik első választási lehetőség a legtöbb mérnök és tervező számára világszerte. Nem számít, hogy a szakemberek manapság milyen megkeresésekkel fordulnak hozzájuk, az ACE mindig gyorsan válaszol rájuk, akár online, akár személyes kapcsolatfelvétel útján a helyszínen.

A kerekesszékek kialakításában még sok a javítanivaló. Ezt mutatja az egytengelyes Hoss Mobility,...

Könnyítés a kezelés és az átalakítás során: univerzális csavarhúzó gázhúzó rugóval és strukturális csillapítókkal az ACE-től
a Metallatelier GmbH univerzális csavarhúzójában