Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Az Eppendorf bemutatja az új 5910 Ri többcélú centrifugát

Az Eppendorf vezető élettudományi vállalat új centrifugát dob piacra, amelyet a laboratóriumi hatékonyság növelésére terveztek: a Centrifuge 5910 Ri-t. Ez az új centrifuga a népszerű Centrifuge 5910 R utódja, amely az Eppendorf többcélú centrifuga portfóliójának zászlóshajója. 2018-as bevezetése óta ez a centrifuga kiemelkedő sokoldalúságával és könnyű használhatóságával világszerte megkönnyítette az ügyfelek mindennapi laboratóriumi életét.

A Centrifuge 5910 Ri bevezetésével az Eppendorf mostantól fejlett funkciókat kínál a tudósoknak a centrifugálási lépések egyszerűsítésére és felgyorsítására: Az innovatív érintőképernyős felhasználói felület lehetővé teszi a kívánt paraméterek gyors bevitelét, míg a háromszintű felhasználókezelés és az elvégzett futtatások és a megfelelő paraméterek dokumentálása fokozott biztonságot és nyomon követhetőséget biztosít. Az új VisioNize® Digital Lab Suite-hoz való opcionális csatlakozás nemcsak a készülék távoli felügyeletét teszi lehetővé, és riasztás vagy különleges esemény esetén értesítést küld a felhasználónak, hanem a fontos dokumentumokhoz, például tanúsítványokhoz és kezelési útmutatókhoz való integrált hozzáférés is nagyon kényelmes.

A rotorok és adapterek széles választéka az alkalmazások széles körét kínálja, az egyedülálló univerzális rotor időmegtakarítást tesz lehetővé pl. 50 ml-es kúpos csövek, lemezek és 250 ml-es palackok centrifugálásakor a rotor, a rotorcsészék vagy az adapterek cseréje nélkül.

A centrifuga nagy kapacitása és teljesítménye, valamint a gyors és hibamentes működést biztosító intuitív felhasználói felület biztosítja, hogy az új Eppendorf Centrifuge 5910 Ri megfeleljen a modern laboratóriumok jelenlegi és jövőbeli igényeinek.

A Centrifuge 5910 Ri készülékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri weboldalra

További hírek

A Mastercycler® X40 segítségével a napi laboratóriumi rutinok nem csak megbízhatóak és hatéko...

A Takara Bio Inc (Takara Bio) és az Eppendorf SE, az élettudományi ipar két vezető vállalata örömmel jelenti be együttműködését egy stratégiai közös marketing megállapodás keretében.
promóciók 2023. szeptember 01. - 2023. december 31
Az Eppendorfnál felismerjük, hogy a műanyag fogyóeszközök kulcsfontosságú szerepet játszanak a laboratóriumban. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a modern tudomány követelményeinek és a környezetvédelemnek az egyensúlyozása kulcsfontosságú kihívás az élettudományi laboratóriumok vezetésében. Ezért, amikor és ahol csak lehetséges, a "Csökkentés, újrafelhasználás, újrahasznosítás" elvét követjük, és egyre inkább a bioalapú nyersanyagok használatára támaszkodunk.

A hamburgi székhelyű Eppendorf SE élettudományi vállalat idén 28. alkalommal ítéli oda rangos kut...

Az Eppendorf Xplorer® és Xplorer plus egycsatornás pipettákat a My Green Lab® tanúsította...