Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Robusztus kódolót kerestek és találtak

A Sendix Plus moduláris kódoló platform a katalógusból származó termékeket alkalmazásokká alakítja át

A különösen zord környezeti feltételekkel dolgozó iparágakban a helyzetérzékeléshez, a sebesség- és sebességméréshez nélkülözhetetlenek a jeladók. Ha azonban az elektromechanikus berendezésekhez viszonyítjuk a rekkenő hőséget, az erős ütéseket és rezgéseket, valamint a port, a maró vegyszereket vagy a kemény sarat, amelyeknek az alkalmazásoknak ellen kell állniuk, akkor itt alapvető ellentmondás mutatkozik: A rendkívül pontos, precíz mérés és a környező alkatrészek különösen robusztus felépítése közötti ellentét. Hogy pontosabb legyek: Egyrészt precíziós mechanikus kódolók filigrán szerkezettel, tengelyekkel és csapágyakkal. Az egyik oldalon nagy igénybevételű gépek, amelyek nem állnak meg a gránit vagy az acél előtt.

Modular a legjobb választás Az inkrementális kódolók a mobil automatizálásban, ahogyan számos más, különösen zord környezeti feltételekkel dolgozó iparágban is, szilárdan meghonosodtak. A követelmények az elmúlt években óriási mértékben megnövekedtek. A folyamatosan bővülő funkciók, a nagyobb hatékonyság és a munkafolyamatokkal szemben támasztott minőségi követelmények nagy teljesítményű és mindenekelőtt skálázható automatizálási rendszert igényelnek. Mert amilyen különböző az alkalmazás, olyan különbözőek a felhasználók igényei is. Nem létezik minden esetre tökéletes kódoló. Létezhet azonban a tökéletes moduláris kódolórendszer: egy moduláris termékpaletta, amely minden alkalmazáshoz, még a legszélsőségesebb körülmények között is testre szabott változatokkal rendelkezik. Könnyen megtalálható és költséghatékonyan megvalósítható.

A Sendixnek benne kell lennie Annak érdekében, hogy egy katalógustermékből személyre szabott és funkcionális alkalmazást hozzon létre, a Kübler egy skálázható, moduláris termékválasztékra támaszkodik, amely igény szerint bővíthető, és érthetően javasolja a legjobb megoldást. A jól bevált Sendix kódolósorozatra alapozva, amely védett, teljesen egymáshoz kapcsolt csapágyazott kialakításának köszönhetően számos iparágban nevet szerzett magának, a moduláris termékcsaládból Sendix Plus lett. A Sendix Plus a maximális robusztusságot maximális modularitással ötvözi. A Safety-Lock™ kivitelű, egyedülálló Sendix csapágyegység, amely tengelyes és üreges tengelyes változatban is elérhető, megbízhatóan és mindenekelőtt meghibásodás nélkül működik, még szélsőséges körülmények között is. A Sendix kódolók különösen nagyméretű, kiváló minőségű golyóscsapágyakat képviselnek, optimálisan méretezett hézagokkal.

Az optimális változat gyorsan és költséghatékonyan Ezzel a rendkívül robusztus csapágyszerkezettel, amely a Safety-Lockplus™ kivitelben folytatódik, a Sendix kódolók ellenállnak az ütéseknek, a rezgéseknek és a beépítési hibáknak. Most még nagyobb robusztusságot képviselnek, és különösen alkalmasak a különböző fokozatú, igényes kültéri alkalmazásokhoz. A moduláris termékcsalád célja: ha robusztus kódolóra van szükség, akkor gyorsan, és mindig a költségeket szem előtt tartva határozzák meg az egyedi alkalmazáshoz optimális változatot.

További hírek

Alig várjuk, hogy találkozzunk a

Sindex szakvásáron Bernben


3....

Új, Industrial Ethernet platformon alapuló PROFIsafe kódolók.
Az...

Mérőkerék-rendszerekRendszerek sebességméréshez, pozíci...

A korai technológiai megbeszéléseknek köszönhetően egy hozzáadott értéket képviselő, jövőbiztos megoldás született.
Megfelelő forgókódok, huzalvezérlésű kódolók és LCD érintőkijelzők az Ön alkalmazásához.