Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

A MAE és a Dunkermotoren első alkalommal állít ki együtt az amszterdami Interclean kiállításon

A MAE, amely az ipari és a privát takarítási alkalmazások területén régóta ismert fúvók és motorok gyártójaként ismert, testvérvállalatával, a Dunkermotoren-nel együtt idén először állít ki az amszterdami Interclean kiállításon. A két vállalat közösen mutatja be új termékeit az 5. csarnokban, az 505-ös standon.

A MAE fúvóit már évek óta használják mosó-szárító berendezések szívó funkciójára. A fúvók kiváló légteljesítményt, csendes működést, nagy fordulatszámot és jó teljesítmény, méret és tömeg arányt kínálnak - mindezt az új környezetbarát tervezési irányelvnek megfelelő, a kategóriájában legjobb energiahatékonysági rendszerrel.

A Dunkermotoren know-how-ját az automatizált irányított járművek (AGV/AGV) területén az autonóm/felüljárós takarítógépeknél alkalmazzák.

A kefe nélküli és intelligens egyenáramú BG 95 dPro motorból és az NG 500-as hajtóműből, illetve a BG 75 dPro és az NG 250-es hajtóműből álló hajtáskombinációval a Dunkermotoren tökéletes megoldást kínál a takarítórobotokhoz. A hajtástechnika gyártójának hajtásmegoldásai csendesen, megbízhatóan és karbantartásmentesen működnek. A motorok emellett nagy teljesítménysűrűséggel rendelkeznek, széles feszültségtartományt fednek le, és ezért ideálisak az akkumulátoros alkalmazásokhoz.

A Dunkermotoren és a MAE moduláris rendszere számos lehetőséget kínál a mobil alkalmazások magas követelményeinek megfelelő, gazdaságos és testre szabott hajtásmegoldások konfigurálásához. A megbízható, robusztus és hatékony - teljesen Európában gyártott - rendszer óriási előnyt jelent a bonyolult ellátási láncok idején.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...