Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP az AMB-ben

Feszítéstechnika a fémmegmunkáláshoz

A szeptember 13-17. között Stuttgartban megrendezett AMB nemzetközi fémmegmunkáló kiállításon a HEINRICH KIPP WERK bemutatta termékeit és megoldásait a befogási technológia területén - köztük az innovatív KIPPflexX 5 tengelyes befogót 90 mm és 125 mm szélességben, valamint egy új többszörös befogási rendszert 50-es rendszer szélességben. 125 mm és egy új, többszörös rögzítő rendszer 50 mm-es rendszer szélességgel.

A KIPPflexX 5 tengelyes szorító egyaránt használható nyersdarabok rögzítésére és lehúzásos rögzítésre (2IN1). A rugalmasság mellett a KIPPflexX számos előnnyel is rendelkezik - többek között rendkívül nagy szorítóerővel és merevséggel, jó ismételhetőséggel és nagy szorítószélességgel. A nagyfokú rugalmasság és a számos előny miatt nem meglepő, hogy a KIPPflexX sorozat célcsoportja igen sokrétű: a megoldás minden olyan vállalat számára érdekes, amely marógépet használ - nemcsak a fémmegmunkálásban, hanem a szerszám- és formagyártásban vagy a speciális gépgyártásban is.

Az AMB másik fénypontja a KIPP 50-es rendszer szélességű, többszörös rögzítő rendszere. Az új rendszer lehetővé teszi a különböző munkadarabok megbízható rögzítését. Alkalmas minden tételmérethez, és nagyon nagy szorítóerőt tesz lehetővé. A rendszer precíziós fogazása biztosítja a pontos ismételhetőséget. Végül, de nem utolsósorban, az átállítás az egyszeres szorításról a többszörös szorításra gyors és egyszerű.

A KIPP szorítótechnológiai programja négy területre oszlik: A munkadarabok rögzítési technológiáját a munkadarabok univerzális rögzítésére szolgáló alkatrészek változatos választéka fedi le. A rögzítőelemek, pozicionálóelemek és rögzítő tartozékok a megmunkálógépekhez rugalmasan kombinálhatók.
A moduláris rögzítéstechnikai választék alapelemeket tartalmaz a munkadarabok rögzítéséhez előre megmunkált rögzítőfelületeken, rácsos furatokon vagy T-nyílásokon keresztül. A szabványosított lemezek, tornyok és szögek növelik a rugalmasságot, és minimálisra csökkentik a gyártás során a rögzítőelemek számát.

A nullpontos rögzítési technológia gyors, pontos rögzítést és referenciázást biztosító rendszereket tartalmaz. Az 5 tengelyes modul befogórendszer többoldalas megmunkáláshoz áll rendelkezésre. Egy másik gyorsváltó rendszer a mechanikus/pneumatikus pozicionáló és rögzítő rendszer


További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba