Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.10.2022 02:10

Eppendorf-díj 2023: Pályázati felhívás

A 20 000 euróval dotált Eppendorf-díjat fiatal európai kutatóknak évente egy európai kutatónak ítélik oda, aki pályája elején áll, és az orvosbiológiai kutatáshoz való kiemelkedő hozzájárulásáért kapja. A díjat 1995 óta ítélik oda a Nature-szel partnerségben.

A legfeljebb 35 éves, az orvosbiológiai kutatás területén felsőfokú végzettséggel rendelkező európai kutatók kizárólag 2022. október 1. és 2023. január 15. között pályázhatnak a www.eppendorfcom/award/application címen.

A győztest egy független szakértői bizottság választja ki, amelynek elnöke Reinhard Jahn (Max Planck Institute for Multidisciplinary Sciences, Göttingen, Németország).

A fiatal európai kutatóknak járó Eppendorf-díjról, a kiválasztási kritériumokról és a korábbi nyertesekről a www.eppendorf.com/award weboldalon találhatók részletes információk .





.

További hírek

A Mastercycler® X40 segítségével a napi laboratóriumi rutinok nem csak megbízhatóak és hatéko...

A Takara Bio Inc (Takara Bio) és az Eppendorf SE, az élettudományi ipar két vezető vállalata örömmel jelenti be együttműködését egy stratégiai közös marketing megállapodás keretében.
promóciók 2023. szeptember 01. - 2023. december 31
Az Eppendorfnál felismerjük, hogy a műanyag fogyóeszközök kulcsfontosságú szerepet játszanak a laboratóriumban. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a modern tudomány követelményeinek és a környezetvédelemnek az egyensúlyozása kulcsfontosságú kihívás az élettudományi laboratóriumok vezetésében. Ezért, amikor és ahol csak lehetséges, a "Csökkentés, újrafelhasználás, újrahasznosítás" elvét követjük, és egyre inkább a bioalapú nyersanyagok használatára támaszkodunk.

A hamburgi székhelyű Eppendorf SE élettudományi vállalat idén 28. alkalommal ítéli oda rangos kut...

Az Eppendorf Xplorer® és Xplorer plus egycsatornás pipettákat a My Green Lab® tanúsította...