Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.10.2022 04:10

Robusztus, könnyű, ergonomikus

Új szorítókarok teljesen műanyag fogantyúval a KIPP-től

Nagyon nagy merevség és szilárdság kis súly mellett: Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a teljesen műanyag fogantyúval ellátott új szorítókarok minden alkalmazási területen ideálisak. A design tekintetében a HEINRICH KIPP WERK folytatja a hagyományt. Az ergonomikus termékek modern megjelenésükkel és kellemes tapintásukkal meggyőzőek.

A szorítókarok fogantyúi speciális, nagy teljesítményű műanyagból készülnek. Konkrétan ez egy üvegszál-erősítésű hőre lágyuló műanyag. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a fogazást közvetlenül a fogantyúelembe építsék be. A cinkből öntött fogazott gyűrű így a műanyag fogantyúkarba öntött betétként megőrizhető.

A más anyagokból készült szorítókarokhoz hasonlóan az új termékek lehetővé teszik a munkadarabok és egyéb tárgyak rögzítését vagy rögzítését. A felhasználók számára előnyös a szerszámmentes összeszerelés és a gyors beállítás. A gép- és szerelvénygyártás klasszikus alkalmazási területein kívül a szorítókarokat a teleszkópos állványok egyszerű magasságállítására vagy a méréstechnika pozicionálására is használják. A rehabilitációs ágazatban lehetővé teszik a kerekesszékek lábtartóinak beállítását vagy a járókeretek fogantyúmagasságának beállítását.

Az alkalmazástól függően a szorítókarok különböző menetátmérővel (M4-M16), belső vagy külső menettel és öt különböző fogantyúmérettel kaphatók. A betétek polírozott acélból, kék passzivált, valamint rozsdamentes acélból készült változatban kaphatók.

A nagy teljesítményű műanyagból készült fogantyúelem alapfelszereltségként hét színben kapható. Kérésre a KIPP a szorítókarokat magas hőmérsékletű műanyagból készült modellként is legyártja - ezek a szorítókarok akár 160 °C-os folyamatos üzemi hőmérsékletre is alkalmasak.

További hírek

A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba
Rögzített tükrözés nélkül