Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

20.10.2022 13:10

Dunkermotoren bemutatja az első felhőalapú nexofox terméket a nürnbergi sps kiállításon

Miután a 2021-es nürnbergi sps-t a Covid-19 miatt rövid időn belül lemondták, az automatizálási technológiai ipar most az sps 2022-re összpontosít.

Dunkermotoren, az AMETEK márkája is várja a kiállítást. Idén például nagyobb standfelülettel és új helyszínen képviselteti magát. A Dunkermotoren a nexofox-szal, saját IIoT márkájával, leányvállalatával, az EGS Automation-nal és a testvérvállalatával, a MAE-vel együtt az 1-es csarnokban, a 418-as standon jelenik meg.

A 2021. októberi bevezetést követően a nexofox először az sps Nürnberg látogatóinak mutatkozik be. A Smart Diagnosztikával a nexofox az első teljesen felhőalapú terméket dobja piacra. Így a Dunkermotoren és az EGS ügyfelei először lesznek képesek teljesen távolról, egyszerűen és bárhonnan lekérdezni a csatlakoztatott motorok állapotát. A nexofox valamennyi szoftverterméke az AAS megközelítés és az Industrial Digital Twin Association (IDTA) szerint került kifejlesztésre, ami azt jelenti, hogy megfelelnek az Open Industry 4.0 Alliance követelményeinek, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a nexofox szoftvertermékeit könnyen integrálják saját vagy meglévő IIoT ökoszisztémájukba. A kiállítás ideje alatt a nexofox csapata a Dunkermotoren standján naponta kétszer - 10:00 és 14:00 órakor - élőben mutatja be az AAS megközelítés szerinti kapcsolatot. A Smart Diagnostics csak egy a kiállításon bemutatott nexofox termékek közül. A MotionCode, a Dunkermotoren ingyenes programozási környezete lehetővé teszi az automatizálást klasszikus PLC nélkül. A vállalat saját motorvezérlője, a BGE 5510 dPro pedig bármilyen motort intelligens motorrá alakít.

Maga a Dunkermotoren többek között bemutatja az NG 1000 WO hubos sebességváltót.
A WO azt jelenti, hogy "with Offset", azaz "eltolással". Ez lehetővé teszi a helytakarékos beépítést a sebességváltónak a motorhoz való axiális eltolásával. Az NG 250 és az NG 500 hubos sebességváltók után az NG 1000 WO teszi teljessé az AGV-megoldások termékportfólióját. Az intelligens BLDC motor BG 95x80 dPro, az NG 1000 WO hubváltó, az E 600 R fék és egy biztonságos kódoló kombinációja igazi helytakarékos és mindössze 600 mm hosszú. Az alacsony, mindössze 95 mm-es teljes magasság további előnyöket kínál a méretek tekintetében.

A MAE a Dunkermotoren és a MAE termékek szoros integrációjára összpontosít az sps 2022 kiállításon. A jövőben a MAE ügyfelei az innovatív Dunkermotoren moduláris rendszeren keresztül kombinálhatják a léptetőmotorokat sebességváltókkal, kódolókkal és elektronikával. Az új "STE" léptetőmotor-változatok integrált elektronikával tökéletesen kiegészítik a termékportfóliót. Minden termék teljes egészében Európában készül.

Az EGS Automation, mint már a hannoveri vásáron és a LogiMAT-on, a Dunkermotoren standján is képviselteti magát. A robotika és automatizálás szakértője az automatizálással és robotikával kapcsolatos megbeszéléseken és kérdésekben áll rendelkezésre.

.

További hírek

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, egy új, nagy teljesítményű lineáris motorcsaládot vezetett be. A ServoLine 38 STL (Stainless Steel) rozsdamentes acélból készült változatként a legmagasabb anyagminőséggel és tartóssággal nyűgöz le

Használja ki az intelligens motoros megoldásokban rejlő teljes potenciált

A stuttgarti...