Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2022 05:12

A KIPP új értékesítési vállalatot nyit Kanadában

Az új kanadai fiókteleppel a HEINRICH KIPP WERK világszerte 12 telephellyel rendelkezik, beleértve a németországi központot is. Az elmúlt években a nemzetközi terjeszkedés állt a középpontban, mivel a vállalat számára további lehetőségek rejlenek a külföldi piacokon.

"A KIPP termékek iránt külföldön is nagy a kereslet" - magyarázza Nicolas Kipp ügyvezető igazgató. "Ezért döntöttünk úgy néhány évvel ezelőtt, hogy cégünknek egyre inkább magunknak kell jelen lennie külföldön." Korábban a HEINRICH KIPP WERK egyre inkább együttműködött az adott országokban lévő kereskedelmi partnerekkel, akik szintén profitálnak a terjeszkedésből. Mostantól garantált a hozzáférés a teljes programhoz és a gyors rendelésfeldolgozás.
Európán belül a KIPP általában egy-két napon belül szállítja ki az árut a németországi központi logisztikai központból. Külföldi ügyfeleink is élvezhetik a KIPP átfogó szolgáltatásait, beleértve a szakmai műszaki tanácsadást is.

A növekvő nemzetközi terjeszkedésnek való megfelelés érdekében a KIPP jelenleg logisztikai központját is bővíti - azzal a céllal, hogy gyors maradjon és fenntartható szállítási képességet biztosítson.

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba