Katalógus

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. Zágrábi Hajókiállítás

Hirdetés lejárt

2023. február 22-26

A Zágrábi Vásár hagyományosan márciusban kezdi az új üzleti évet a Zágrábi Hajókiállítással, amely Horvátország leglátogatottabb és legvállalkozóbb hajókiállítása.

2023. február 22-26. között Zágráb szívében egy igazi marina várja Önt a mindig innovatív kiállítási kínálatával.

A Zágrábi Vásár és a hozzá tartozó ötnapos Zagreb Boat Show immár 30 éve a hajósok és a tenger és a tengeri tevékenységek szerelmeseinek találkozóhelye.

A Zágrábi Hajókiállítás követi a világtrendeket. Sokszínű hajózási kínálatának köszönhetően a legátfogóbb kínálattal rendelkező hajókiállítások közé sorolják. A vásár mind az üzletemberek, mind a nagyközönség számára érdekes, mivel a tevékenységek széles skáláját kínálja egy fedél alatt; a b2b találkozóktól a nagyközönségnek szóló látnivalókig.

A vásáron a jachtok, motorcsónakok, csónakok, kajakok, dingik, tengeri és külső motorok, búvár-, vitorlás- és egyéb vízi sportokhoz szükséges felszerelések, a horvát piacon megjelenő új hajók és hajózási felszerelések promóciója, a hajózási fotók vonzó kiállítása, a horvát hagyományos hajóépítés gyönyörű fából készült példái....

Szinte az összes jelentős hazai hajóépítő cég bemutatkozik, akik a Zágrábi Hajókiállítást olyan helyszínként ismerik el, ahol a horvát üzleti kiválóság, hagyomány és tapasztalat elegáns hajókban megjelenítve gyönyörködteti a látogatókat és a leendő hajósokat. Számos horvát kikötő, charter cég, hajógyár és ügynökség, klub, intézmény és a hajózással és a hajós turizmussal kapcsolatos egyesület kínálja majd szolgáltatásait.

Az Országos Polgári Védelmi Parancsnokság és Zágráb Város Polgári Védelmi Parancsnokságának irányelvei szerint minden szükséges biztonsági és egészségügyi intézkedést megtettünk, és kiállítóinknak többek között 10%-os úgynevezett Covid kedvezményt biztosítunk.

"Vitorlázni, felfedezni, élni" - ez a Zágrábi Hajókiállítás mottója, ezért hajózzunk együtt a Zágrábi Vásár Hajókiállításon.

Várjuk a találkozást!


Hirdetés lejárt

Kategória
Ajánlatok

Állam
Horvátország

Régió
Zagreb

Helyszín
Zagreb

Végdátum
17.04.2022 17:30