Katalógus

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

13.05.2022 00:00

Többfunkciós távoli adatgyűjtés 4G ipari minőségű router

Válasz a hirdetésre

Az Industrial IoT Edge Gateway R40 egy ipari minőségű, többfunkciós router, egy nagy teljesítményű ipari IoT átjáró. 2SIMkártya, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Széles körben használják a vezeték nélküli ipari Internet of Things alkalmazásokban.

Az Industrial IoT Edge Gateway R40 egy ipari szintű OpenWrt IoT-eszköz, amely több funkcióval rendelkezik. Egyetlen egységben integrálja az ipari router, az átjáró, az RTU és a DTU funkciókat. A rendkívül költséghatékony termék egyszerűsíti az IoT-rendszereket a hardvercsatlakozások és a karbantartási követelmények csökkentésével.

A kettős SIM-kialakítással, a beépített WIFI-modullal, az Ethernet-kapcsolattal és a különböző IO-interfészekkel az alkalmazások széles körére alkalmas. A leggyakoribb felhasználási esetek az infrastruktúra (hidak, alagutak), a mezőgazdaság (erdő), a bányászat, az olaj- és gázipar, a vízügy és az ipari üzemek IoT-megoldásai.

Az R40 támogatja az IPsec, OpenVPN és L2TP VPN-eket, valamint az olyan protokollokat, mint a Modbus és az MQTT, helyi számítási képességekkel, shell szkriptek, C vagy Lua programozással.

Folyamatos fejlesztés alatt áll, Az alábbiakban az újonnan hozzáadott funkciókat mutatjuk be:
(1) Csak a megváltozott adatok feltöltése az MQTT protokollban;
(2) Letilthatja a cellás modult;
(3) Támogatja a testreszabhatóadatformátumot az MQTT protokollban;
(4) A Modbus master lekérdezési ciklusa és a válaszadási időkorlát beállítható;
(5)Beállíthatja az időzítő kezdő és befejező időpontját és ciklusainak számát;
(6) LAN/WAN portkézzel beállítható;
(7) Az USB-port kiterjesztheti az USB-lemezt, és megoszthatja a LAN-hálózati számítógépekkel.

Az R40 ipari cellás router kompatibilis a Huawei felhővel, az AWS IoT Core, az MQTT, az OPC UA, a PLC protokoll, a Modbus TCP és a Modbus RTU Master / Slave. Széles körben használják az ipari vezeték nélküli IoT alkalmazásokban. Download Brochure

Az ipari cellás routereket 4G ipari routereknek, WIFI ipari routereknek, VPN ipari routereknek, LTE ipari routereknek, ipari LTE routereknek, vezeték nélküli ipari routereknek és vezeték nélküli ipari átjáróknak is nevezik.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong