Katalógus

Szerves Schisandra bogyók

07.07.2022 05:00

Szerves Schisandra bogyók

Válasz a hirdetésre

Szerves Schisandra bogyók

Latin neve:



Nedvesség: <18%

Tisztátalanság: <1%

Hamu: <3%

Por: 60-80mesh

Tárolás:



organikus schisandra bogyók egy népszerű hagyományos kínai gyógynövény .

A kínaiak hagyományosan a schisandra-t egész testet tápláló tonikaként használják, amely mind az öt ízzel rendelkezik és mind az öt "elemet" támogatja. A kínai gondolkodásmód szerint ez azt jelenti, hogy támogatja az általános egészséget és számos kulcsfontosságú biológiai rendszer működését. A nyugati gondolkodásmód szerint ez gyakran azt jelenti, hogy a gyógynövény vagy növényi anyag segít abban, hogy ellenállóbbak legyünk a stresszel szemben.

A Fructus Schisandrae: Az első szó "Wu" jelentése "öt". A második szó "Wei" "ízt" jelent, a harmadik szó "Zi" pedig a "magra" utal.

Ahogy a gyógynövény neve is sugallja, a Fructus Schisandrae egy mag, amelynek öt íze van: savanyú, keserű, édes, csípős és sós.

"A Fructus Schisandrae meleg tulajdonságokkal rendelkezik. Mind az öt ízt tartalmazza." A gyümölcs héja édes, a húsos szövet savanyú, a magmag keserű és csípős. Mindezen részek sós ízűek. A gyógynövény uralkodó ízei azonban a savanyú és a sós.

A fructus organikus schisandra bogyókat a kínai orvoslásban a tüdő összehúzására és a vesék táplálására használják. Segít a testfolyadék termelésében, az izzadás megállításában, az esszencia megszilárdításában és a hasmenés enyhítésében. Megnyugtatja a szívet és megnyugtatja az elmét.

A déli és az északi Schisandra chinensis különbségei


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína