Katalógus

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Optikai kábelek szerelvényei, OPGW és ADSS szerelvények optikai kábelekhez

Válasz a hirdetésre

Jelenleg vállalatunk nagyszerű képességgel rendelkezik különböző előre kialakított spirális szerelvények gyártására, beleértve az OPGW és ADSS szerelvényeket az optikai kábelekhez, valamint a vezetékekhez és földkábelekhez való szerelvényekhez.

A Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. egy új vállalat, amely kutatással és fejlesztéssel, gyártással és kereskedelemmel foglalkozik. A vállalat a Hengshan utca 189. szám alatt található, a kínai Hebei tartományban, Shijiazhuang high-tech fejlesztési övezetében, 26 593 négyzetméteres területen.

A Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. speciális, előre kialakított spirál szerelvényeket gyárt, amelyeket széles körben használnak a távvezetékekben. Jelenleg vállalatunknak nagyszerű képessége van arra, hogy egy év alatt számos különböző előregyártott spirális szerelvényt állítson elő, beleértve az OPGW és az ADSS szerelvényeket az optikai kábelekhez, valamint a villanyvezetékek és a földelővezetékek szerelvényeit.r távvezetékek és földelővezetékek, amelyek a közelmúltban megfeleltek az Országos Villamosvezeték-építési Kutatóintézet és a Sanghaji Elektromos Kábel Kutatóintézet tesztjein, és amelyeket a Hebei Gazdasági és Kereskedelmi Bizottság szakértői csoportja azonosított. Vállalatunkat a Hebei Tudományos és Technikai Hivatal high-tech vállalkozásként ismerte el.

A megalapítás óta nagyobb figyelmet fordítottunk termékeink minőségére, megerősítettük munkatársaink minőségi megértését és tökéletes minőségellenőrzési rendszert építettünk ki, így megszereztük az ISO 9001:2008 nemzetközi minőségbiztosítási rendszer minősítését. Cégünkben elegendő szakértő és fejlett berendezés áll rendelkezésre a gyártáshoz és a teszteléshez. Termékeinket számos helyre értékesítették belföldön és külföldön, és különböző feszültségszintű üzemekben használják. Termékeinket minden időjárási körülmények között teszteltük, és még mindig nagyon jól, problémamentesen működnek.

Annak érdekében, hogy pontos és hatékony rezgéscsökkentési tervet nyújthassunk ügyfeleinknek, vállalatunk rezgéslaboratóriumot hozott létre a távvezeték-szakértők és a nemzeti energiavállalat rezgésszakértőinek segítségével. A rezgéscsillapító teljesítményjellemzőit és fáradási funkcióját tesztelhetjük, és ellenőrizhetjük az OPGW és az ADSS optikai kábelek rezgéscsökkentési értékelését, tudományos vizsgálati alapot biztosítva a projektek rezgéscsökkentő tervezéséhez.

Minőségi irányelvünk: Figyelmünk középpontjába az ügyfelet helyezzük, a technikák innovációjára összpontosítunk, megerősítjük és tökéletesítjük a minőségellenőrzési rendszert, és csúcstechnológiás terméket biztosítunk az elektromos energia fejlődéséhez.

Mennyiségi célunk: A termékek alkalmassági aránya 100%; a vevői elfogadás eléri a 95%-ot.Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Helyszín
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Végdátum
06.04.2023 14:35