Katalógus

eTower Service and Product - logisztikai szoftvermegoldások

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - logisztikai szoftvermegoldások

Válasz a hirdetésre

Etower szakosodott határokon átnyúló logisztikai szoftver megoldások, beleértve a Last-mile együttműködés, FBA menedzsment rendszer Platform, határokon átnyúló logisztikai ökoszisztéma, monitor csomag adatok Management Dashboard, csomag logisztikai rendszer, logisztikai értékesítés és SLA jelentés, monitorozza a rendellenes állapotát csomag, logisztikai menedzsment szoftver számlázási modul, további részletek megtekintése, lépjen kapcsolatba velünk!

az eTower logisztikai szoftvermegoldások a határokon átnyúló e-kereskedelmi logisztikai együttműködési platformmal segít Önnek az egyablakos digitális logisztikai szolgáltatási láncban, csökkenti a költségeket, javítja a hatékonyságot, és gyorsan az iparág vezetőjévé teszi Önt.

Szolgáltatásunk

A logisztikai iparág digitális átalakulási trendjével és a megrendelési adatmennyiség fokozatos növekedésével szemben a határokon átnyúló logisztikai szolgáltatók és a határokon átnyúló e-kereskedelmi vállalkozások számára a logisztikai információs adatok hatékony nyomon követése és nyomon követése vált a központi kihívássá. Az egyedi EDI-kapcsolatok fejlesztése vagy a fejlesztési megrendelésadat-feldolgozó szoftverek fejlesztése sokba kerül, az eTower elkötelezi magát amellett, hogy egyablakos határokon átnyúló logisztikai megoldásokat és határokon átnyúló e-kereskedelmi logisztikai szolgáltatást nyújt a határokon átnyúló harmadik fél logisztikai (3pl) szolgáltatók és a határokon átnyúló e-kereskedelmi vállalkozások számára, megnyitva a határokon átnyúló logisztikai adatok teljes láncát, megvalósítva az összes csomópont valódi ellenőrizhető adatait és könnyű felügyeletét, így az Ön vállalkozását többé nem korlátozzák a technikai problémák.

Támogatás

1. Szállításirányítás a logisztikában: Több mint 50 együttműködő nemzeti utolsó mérföldes fuvarozó az utolsó mérföldes együttműködés érdekében, és több mint 10 000 e-kereskedelmi eladó lépett be az eTower rendszerbe. A rendszer elérte az 1.500.000 + napi megrendelés-feldolgozási kapacitást, és a kumulált megrendelések meghaladták a 400 milliót.

2.Lehetővé teszi, hogy minden olyan területet elérjen, amelyet az Amazon szolgáltatásai elérhetnek.

3.Támogatja a gyors API-interfész kapcsolatot az eladókkal, a tengerentúli raktárakkal, a logisztikai szolgáltatókkal és az utolsó mérföldes fuvarozókkal stb.

Szolgáltatásaink-funkcióink

1. Teljes logisztikai csatorna megnyitása, digitális logisztikai platform biztosítása.

2. Csatlakozás a határokon átnyúló e-kereskedelmi platformhoz és az ERP-rendszerhez, közvetlenül megkaphatja a platform megrendeléseit a nyomon követéshez és kezeléshez.

3. Segítsen új logisztikai szolgáltatási vonalak megnyitásában.

4. Hatékony határokon átnyúló megrendelés-feldolgozási sebesség.

5. Egyablakos kapcsolat az ellátási lánc minden szerepével, valós és ellenőrizhető rendelési információk.

6. Jobb kockázatfigyelés és független pénzügyi rendszerek.

Határokon átnyúló e-kereskedelmi logisztikai ökoszisztéma

A felhőlogisztika koncepciójára támaszkodva az eTower több száz nemzeti postai, expressz, szállítmányozó, helyi/tengerentúli raktárszállítás, vámkezelési integráció, határokon átnyúló e-kereskedelmi ERP e-kereskedelmi platformok és más felhőlogisztikai rendszer platform szintű integrációját valósította meg a digitális logisztika lehetővé tétele érdekében. Az eTower ökoszisztéma tökéletesen megvalósította a logisztikai megrendeléskezelő rendszer, a csomagküldő rendszer, a nemzetközi csomagküldő szolgáltatás nyomon követése, a logisztikai felügyeleti szolgáltatás, a logisztikai támogató rendszer, a cross-docking menedzsment rendszer, a tengerentúli raktárszállítás menedzsment, a készletelosztó rendszer stb. integrációját egyablakos rendszer szolgáltatásban az ökológiai felhatalmazás elérése érdekében.

Olvasson többet, kérem!
További jellemzők

Management Dashboard

Dashboard a felhasználónak átfogó képet adhat az összes szolgáltatás működési állapotáról a legidőszerűbb adatok alapján. Különböző szerepkörökhöz konfigurálható a megfelelő adatjogosultsággal.

Értékesítési és SLA jelentés

Az értékesítési jelentés rugalmas jelentést tud generálni a mennyiségek és súlyok összeadásával az értékesítési feltételek alapján, különböző csoportosítási sorrendben.

Az SLA jelentés szabadon beállíthatja a szakaszok számát és hosszát, hogy értékelje az időteljesítményt az adott szakasz napi költségei alapján.

Nyomon követési csomagoldal

Az eTower összekapcsolja a teljes logisztikai láncot, hogy több mint 20 nyomon követési csomópont igényeit kielégítse. Kényelmes a felhasználók számára, hogy pontosan nyomon kövessék a csomag rendellenes állapotát.

Rendellenes feldolgozás

Az eTower egyedülálló rendellenes ellenőrzési és feldolgozási rendszerrel rendelkezik a csomag rendellenes státuszának nyomon követésére és a feldolgozási megoldással kapcsolatos visszajelzés időben történő biztosítására, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a hibák időben történő megtalálását és kijavítását, és segítsen az ügyfeleknek a veszteségek csökkentésében és a hatékonyság javításában.

Számlázási modul

A kielégíthető igények

1. A csomagfuvarozás kiszámítása különböző díjakat tartalmaz, mint például:

A fuvarozás alapján Pótdíj (akkumulátor pótdíj, üzemanyag pótdíj, távoli terület pótdíj és egyéb pótdíj)Adók(vámok, hozzáadottérték-adók)A biztosítási díj.

2. Díjterv konfiguráció

konfigurálja a díjszabást és a felárat a Feladó számára.

3. Számlázási régió funkció

A számlázási régiók rugalmasan konfigurálhatók az összetett számítási szabályok és a szolgáltatási logika teljesítéséhez.

Költségzónák ország, város és irányítószám szerinti konfigurációjának támogatása

4. Árfolyam:

Árfolyam lekérdezés (pénznem és átváltási árfolyam dátuma a Bank of China-tól) és átváltás.

5. Pénzügyi kezelési funkció

1) Ügyfélszámla kezelése (valuta hozzáadása, számlanyitás és -zárás, hitelbeállítás, pénzügyi tartás).

2) Számviteli kezelés: fuvarkiegyenlítés, lekérdezés, költségkiigazítás.

3) Napi számlázás: Napi számlázási elszámolás és lekérdezés.

4) A feladó feltölthet az eTower rendszeren keresztül, a pénzügyi oldalon megjelenik a feladó összege.

Számlázási modul

Kereskedelmi számla

Amikor a megrendelést URL címmel hozza létre, rendszerünk a megadott URL címen keresztül le tudja kérni a leírást és a termék képét, és létrehozza a kereskedelmi számlát, amely felhasználható a vámkezeléshez.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
shanghai

Végdátum
31.03.2023 17:35