Katalógus

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Szénalapú pellet/granulátum/por alakú aktív szén levegő/gázkezeléshez és vízkezeléshez

Válasz a hirdetésre

Szénalapú aktív szén gáz- és folyadékadszorpcióhoz

A pelletált aktív szenet úgy állítják elő, hogy az aktív szenet henger alakú pelletekké extrudálják, amelyek átmérője 0,8 és 12 mm között lehet. Nagy aktivitásuk és felületük miatt ideálisak számos gőzfázisú alkalmazáshoz.

Az aktív szén különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy eltávolítsa az illékony szerves vegyületeket (VOC), szagokat és más gáznemű szennyező anyagokat a levegőből. Elsősorban a hulladékgázok kezelésében, mint például H2s, Co, CO2, N2. mérgező gázok tisztítása, gázfeldolgozás, ipari és háztartási víztisztító kezelés, oldószer visszanyerése stb. során használják

A szemcsés aktív szén, amelyet a kiválasztott minőségű szén gőzzel történő aktiválásával állítanak elő.

Ez egy nagy aktivitású granulált aktív szén, amelyet bitumenes szén kiválasztott fajtáiból gőzaktiválással állítanak elő. Az adszorpciós és transzportpórusok közötti tökéletes egyensúly optimális teljesítményt biztosít a vízkezelési alkalmazások széles körében. Ez egy nagy sűrűségű adszorbens. Ami alkalmas széles körű alkalmazásban, mint például a (ivó)víz és az ipari folyamatfolyadékok tisztítása.

A porított aktív szenet (PAC) az ASTM meghatározása szerint 80-as szemcseméretű (0,177 mm) és annál kisebb szitán átjutó részecskék. A gyártási feltételek változtatásával belső pórusszerkezetek jönnek létre, amelyek az egyes terméktípusokra jellemző egyedi adszorpciós tulajdonságokat kölcsönöznek. A termék kiválasztása egy adott alkalmazáshoz a különböző szennyeződések és a saját gyártási feltételek miatt változik.

A porított aktív szén (PAC) adszorpciós kapacitása ideális a különböző szennyeződések eltávolítására a vízből, levegőből, folyadékokból és gázokból.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Hebei

Helyszín
Shijiazhuang