Katalógus

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

PXR sorozatú lengéscsillapító

Válasz a hirdetésre

Stabil, megbízható teljesítmény egy kompakt lengéscsillapítóban

Az Enidine PXR Small-Bore sorozatú fix hidraulikus lengéscsillapítói az energiabemeneti feltételek széles skálájához alkalmazkodnak. A hamisításálló ipari lengéscsillapítók új, kibővített sorozata ciklusról ciklusra egyenletes teljesítményt nyújt. Az új PXR modelleket úgy tervezték, hogy kompakt házméreten belül maximális energiát nyeljenek el. Ezáltal Ön a termék teljes élettartama alatt stabil teljesítményt élvezhet.

Önkompenzáló kialakításával a PXR sorozat lehetővé teszi az energiaelnyelést alacsony fordulatszámú és nagy meghajtóerővel rendelkező alkalmazásokban. A PXR sorozat további előnye a korrózióálló, nikkelezett alkatrészek és a rögzített ütközők. A modellek a különböző tömegű és meghajtóerejű járművek üzemi körülményeinek széles skálájára alkalmasak.

Műszaki adatok
  • A fix megállító termékek átfogó választéka rugalmasságot biztosít a méret és az energiaelnyelés tekintetében, hogy az alkalmazási követelmények széles körét lefedje.
  • A manipulációbiztos kialakítás folyamatos nagy teljesítményt biztosít.
  • Az egyedi igényeknek megfelelően speciális anyagok és felületkezelések is rendelkezésre állnak.
  • Az opcionális folyadék- és tömítőcsomagok a szabványos üzemi hőmérséklet-tartományt (15 °F - 180 °F) és (-30 °F - 210 °F) közé terjesztik ki.
  • A külső menettel rendelkező hengerek számos szerelési lehetőséget kínálnak, és a nagyobb felületnek köszönhetően jobb hőelvezetést biztosítanak.
  • A nikkelezett felületkezelés megőrzi az eredeti minőségi megjelenést és a leghosszabb korrózióvédelmet biztosítja.
  • Az ISO minőségi szabványok biztosítják a megbízható működést és a hosszú élettartamot.

Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Németország