Katalógus

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

kelet-kínai monopropilén-glikol

Válasz a hirdetésre

Telítetlen poliészter, epoxi, poliuretán gyanta

A propilénglikolt gyakran használják az elektronikus cigarettákban, hogy javítsák az ízeket és jobb torkolati hatást érjenek el.

Egy üveg "párologtatásra" szánt ízesített "e-folyadék" fő összetevője a propilénglikol. A propilénglikolt általában repülőgépek jégtelenítéséhez használják.

A propilénglikolt különböző ehető termékekben, például kávéalapú italokban, folyékony édesítőszerekben, jégkrémekben, felvert tejtermékekben és üdítőkben is használják.A gyógyszerek vagy testápolási termékek adagolására használt párologtatók gyakran tartalmaznak propilénglikolt az összetevők között. A propilénglikolt oldószerként használják számos gyógyszerben, beleértve a szájon át, injekcióban és helyileg alkalmazható készítményeket, például a vízben nem oldódó diazepám és lorazepám esetében. A műkönnyek bizonyos készítményei, mint például a Systane, propilénglikolt használnak összetevőként.Az etilénglikolhoz hasonlóan a propilénglikol is képes csökkenteni a víz fagyáspontját, ezért repülőgépek jégtelenítő folyadékaként használják. A víz-propilénglikol keverékeket, amelyeket rózsaszínűre festenek, hogy jelezzék, hogy a keverék viszonylag nem mérgező, lakóautó- vagy hajófagyálló folyadék néven árulják.A propilénglikolt gyakran használják az etilénglikol helyettesítőjeként az alacsony toxicitású, környezetbarát autófagyálló folyadékokban. A propilénglikolt az állatgyógyászatban a kérődzőkben a hiperketonaemia orális kezelésére használják. A nem kérődzőkben erre a célra használható glükóz nem hatékony, mivel azt a bendőben élő mikrobák fogyasztják.A propilénglikol a bendőben részben propianáttá metabolizálódik, amely energiaforrásként felhasználható.

A maradék felszívódik a véráramba, és a máj glükoneogenezisre használja fel. C3H8O2Tisztaság99,95%KiállásSzíntelen, tiszta, higroszkópos folyadékKategóriaÁltalános áruCAS NO.57-55-6H.S kód29053200EINECS NO.200-338-0EINECS NO.200-338-0Nedvesség≤0.2Savmentes ppm≤75Ash ppm≤80Fűtőpont188.2℃Molekulatömeg76.09BRN NO.1340498Relatív sűrűség1.0362(20℃, 4℃)Törés1.4329Flashing Point98.9℃(Close)/107℃(Open)ToxicityLowMelting Point-60


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Anhui

Helyszín
Tongling