Katalógus

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Varrat nélküli csövek, krómozott lemez rudak hidraulikus hengerekhez Gyártó

Válasz a hirdetésre

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, működik, mint egy arany gyártó és szállító varrat nélküli Honing csövek, Chrome lemez rudak, precíziós varrat nélküli hidegen húzott acélcsövek, hidraulikus hengerek, hidraulikus Jacks, gi / PPGI acél tekercsek piacokra az egész világon.

A 2005-ben alapított, több mint 50.000 négyzetméteres területet lefedő és több mint 100 alkalmazottal rendelkező XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) éves teljesítménye több mint 60.000 tonna. XUD STEEL működik, mint egy professzionális gyártó és exportőr acéltermékek, elsősorban a varrat nélküli szénacél cső, precíziós hidegen húzott cső, dugattyú rúd, precíziós cső, hidraulikus hengerek, hidraulikus emelők, ötvözött / horganyzott acélcsövek, horganyzott / előfestett horganyzott acéltekercs és szalagok.

Cégünk egész évben baráti és együttműködő kapcsolatokat tart fenn a hazai Top 10 acélművek között. Stratégiai partnereink közé tartoznak: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN stb. Saját feldolgozó üzemeink vannak Észak- és Dél-Kínában, hogy az ügyfeleknek több testreszabott szolgáltatást nyújtsunk, mint például finom megmunkálás (dörzsölés/csiszolás/polírozás), hőkezelés, hosszvágás, felületkezelés és így tovább.

Kiváló technológiával és gazdag tapasztalattal ezen a területen sok éven át, termékeink és szolgáltatásaink teljesen megfelelnek a különböző ügyfelek igényeinek, a végfelhasználók különleges igényei / rajzai szerint tudunk gyártani, amelyek széles körben elismerést és hírnevet szereznek az ügyfelek hazai és világszerte. A XUD STEEL értékesítési hálózata számos országra kiterjed. Ilyen például az USA, Ausztrália, Németország, Olaszország, Mexikó, Brazília, Oroszország, Ukrajna, Dél-Korea, Thaiföld, Vietnam, Fülöp-szigetek, Srí Lanka, Malajzia, Indonézia, Hollandia, Szaúd-Arábia, Irán, India, Egyesült Arab Emírségek, stb.

Acéltermékeinket széles körben alkalmazzák a mérnöki gépek hidraulikus nyomása, pneumatikus lineáris működtetők, kőolajkút szivattyúhengerek, mikro-motorhéj, kenőolaj golyós söprőrendszerek, alumíniumfólia tüske, nagynyomású gázpalackok, autóipari tengely, textil, nyomtatás és festés, üvegcsomagolás, sebességváltó henger és más területeken, építőipar (acélszerkezet), háztartási készülékek, autógyártás, konténer (acél pajták gyártása), szállítás és bútoripar.

Professzionális gyártóként és beszállítóként a precíziós varrat nélküli acélcsövek/csövek, hidraulikus hengerek, hidraulikus emelők, gi/ppgi acéltekercsek számára ISO 9001 minőségtanúsítványt és ISO 14000-et szereztünk. K + F csapatunk együtt dolgozik, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon az ügyfelek igényei szerint. A világ minden tájáról érkező barátainkat szeretettel várjuk, hogy meglátogassák a XUD STEEL-t, és megvitassák az együttműködés kérdéseit. További információkért rólunk, szívesen látjuk weboldalunkon www.xudsteel.com.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Helyszín
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.