Katalógus

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Kína legjobb automatikus öntőgépgyártói

Válasz a hirdetésre

ZhuoJie gépek gyártása és értékesítése automata öntőgép, teljesen automata öntőgép egyfajta agyag homok öntő berendezés, elsősorban a termelés az autóalkatrészek, aknafedelek, szürke vas, duktilis vas öntvények, mint például a szivattyú, nagy hatékonyságú, minden egyes homok penész 25 másodpercig, megtakarítás munkaerő, és egy munkavállaló, hogy felügyelje a munkát a gép, a magas termékminőség, gép préselt ki a keménység a homok penész, hibamentes doboz.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. található Linyi Mold tudomány és technológia ipari park, az ág található Suqian, Jiangsu, mivel a megalakulása óta 2010 februárjában, már elkötelezett, hogy a legtöbb kis és közepes méretű öntvény vállalkozások magas intelligencia, nagy megbízhatóság, magas költséghatékonyság automatikus öntőberendezések. A cég szellemében az "innováció, harmónia és win-win" üzleti filozófia, mindig ragaszkodnak a független kutatás és fejlesztés tervezés, és folyamatosan alkalmazzák az új technológia, az új anyagok, az új folyamat, az öntés, különösen az autóalkatrészek, a hardveripar, széles körben használt és elismert, az értékesítés nőtt évről évre, akár 90 millió jüan évente. A Linyi Zhuojie, mint csúcstechnológiai iparág, hosszú távú együttműködési kapcsolatot alakított ki a Qingdao Műszaki Egyetemmel, megvalósítva az "iskola-vállalkozás együttműködést, az ipar és az egyetem közötti win-win". A tehetségek és a politikák erős támogatásával a vállalat termékei több mint 50 nemzeti szabadalmat nyertek, és elnyerték a "Nemzeti öntödei berendezések innovációs díját" és az "SX26070 fel és le homok lövés automatikus modellezés és Nemzeti öntödei berendezések innovációs díját", amelyet a Kínai Öntödei Szövetség adott ki. Vezette a hazai öntőberendezések korszerűsítését.
Annak érdekében, hogy a magas stabilitás a berendezés, ragaszkodunk elfogadja a nemzetközi vonal alkatrész beszállítók, elektromos használata Németország Siemens, pneumatikus elfogadja Japán SMC, CKD alkatrészek, hidraulikus rendszer elfogadja Németország rexroth, Japán olaj kutatás, stb., ellenőrzés után, piaci elismerés és támogatás, az ügyfélcsoport megváltoztatta a múltban az ördögi verseny az ár Vezető a jóindulatú fejlődését öntvény berendezések gyártása ipar.
Az évek során nem felejtjük el az eredeti szándékot, a földhözragadt, keményen dolgozó termékeket és szolgáltatásokat, az iparágban, hogy hírnevet szerezzen. Mivel a berendezések szállítói, tudjuk, hogy a siker minden eredmény minden ügyféltől és a fejlesztés, ezért mindig elsőbbséget fog adni az ügyfelek érdekeit, az értékesítési és tervezési személyzet gondosan hallgatni fogja a kéréseket és javaslatokat, nem a berendezés, mint a végső cél az értékesítés, értékesítési siker, csak a kezdete a szolgáltatás, ZhuoJie után 7 * 24 óra, Élethosszig tartó technikai támogatást nyújt az ügyfelek számára. Ez a termékbe vetett bizalom, de az ügyfélért is felelős. A vállalat mindig is ragaszkodott a 100% -os ügyfél-elégedettség a szolgáltatás célja, a legtöbb új és régi ügyfelek, hogy átfogóbb, átgondolt, gyors szolgáltatást. A jövőben a Linyi Zhuojie a kiválóság kézműves szellemével megy a világba, és megfiatalítja az országot a tudomány és a technológia segítségével.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
linyi

Helyszín
Luozhuang Mould Industrial Park