Katalógus

FEP 6251 poliimid fólia

08.11.2022 00:00

FEP 6251 poliimid fólia

Válasz a hirdetésre

A FEP sorozatú poliimid fólia FEP-pel bevont poliimid fólia, amely egy vagy mindkét oldalán FEP-pel van bevonva, hőzáró képességet biztosít, nedvességgátlót képez és növeli a vegyi ellenállást. Főleg mágneshuzal szigetelésben, formázott tekercs szigetelésben, CPTC-ben és leválasztó bélésként használják.

Típus Poliimid fólia FEP konstrukciók
Ebben a sorozatban a három számjegyű rendelési kód, az első és a harmadik számjegy a FEP bevonat normál vastagságát jelenti, a 9-es szimbólumot 12,7um (0,5 mil),6 és 2,54 um között használják. A HF a FEP-pel egyoldalasan bevont poliimidfóliát, az FHF pedig a kétoldalasan bevont poliimidfóliát jelöli.

a 6251 poliimid szalag olyan általános poliimid fólia, amelyet egy vagy mindkét oldalán FEP fluoropolimerrel vonnak be vagy laminálnak, amely hőzáró képességet biztosít, nedvességgátat képez, és növeli a vegyi ellenállást.A 6251 poliimid szalagot olyan alkalmazásokhoz ajánlják, amelyekhez hővel ragasztható fóliára, vagy a bevonat nélküli poliimid fólia képességeit meghaladó nedvesség- és vegyi ellenállásra van szükség.

Alkalmazások

● Csövek

● Fűtőáramkörök

● Hőlezárható tasakok

● Autóipari membránok és gyűjtőcsövek

● Elektromos szigetelés

Termékellátás

1. Szélesség: 5~500mm lehet vágni.

2.mag ID: 40,50,76mm Roll OD: 200~250mm

3. Csomagolás: Belül: Polietilén fólia, kívül: Karton vagy fadoboz

4. Fizetés:

5. Szállítási idő: 14 nap az előleg vagy L/C értesítés beérkezése után

6. MOQ: 200kgs


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Tianjin

Helyszín
Tianjin