Katalógus

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Hidrogéngenerátorok laboratóriumi használatra

Válasz a hirdetésre

HX-300D/600D

A gép a világ legfejlettebb Spe (Solid Polymer Electrolyte) technológiájával van felszerelve, más néven PEM (Proton Exchange Membrane). A nagy tisztaságú, akár 99,99%-os hidrogén előállítása tiszta víz elektrolízisével történik, nagyon stabil hidrogén kimeneti áram és nyomás mellett. A készülék nagyméretű digitális kijelzővel rendelkezik: H2 kimeneti áram, H2 munkakörülmények, H2 tisztaság, 1 -. 6 órás időbeállítási funkcióval, hátralévő órák és percek kijelzésével, alacsony vízszint riasztási funkcióval, TDS magas funkcióval. Van egy alvó üzemmód is, amelyben csak tiszta hidrogén vagy hidrogén és oxigén együttesen használható.

A készülék vízszintjelzővel és különböző biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a biztonságos használatot. A készülék belsejében egy nagy hatékonyságú víztisztítót helyeztünk el, amely megtisztítja a vizet, és a vásárlónak csak hat hónap után kell kicserélnie a vizet. Ezek a hosszú élettartamú gépek 5-10 évig képesek meghibásodás nélkül hidrogént előállítani, mivel csak kiváló minőségű alkatrészeket használnak.

Az egész gép kívülről vasból készült, ami stabilabbá és tartósabbá teszi a használatot. Két színben kapható, fehér és arany színben.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shandong Province

Helyszín
Jinan