Katalógus

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Válasz a hirdetésre

Használt Creaform GoSCAN 50 eladó, nagyon keveset használt 2014-es év, alacsony óraszámú használt
Még mindig újszerű állapotban, kiváló, tökéletesen működő állapotban. VXelements szoftverrel integrálva. Eladó tartozékokkal együtt hordtáska, kalibrációs lemez, tápegység, egyedi USB kábel.

Creaform GO!SCAN 50 a legsokoldalúbb kézi hordozható 3D szkenner. A hibrid pozicionálással, professzionális minőségű mérésekkel és teljes színű szkenneléssel a GO!SCAN 50 mindent tud, miközben a felhasználók számára a legkönnyebben használható fehérfényes 3D szkennelés élményét nyújtja.

A Go!SCAN 50 strukturált fehérfényes technológiát használ a legkülönbözőbb tárgyak és azok textúráinak (színeinek) 3D szkennelésére: mechanikus alkatrészek, történelmi tárgyak, mockupok és prototípusok.

A Creaform Go!SCAN 50 alkalmas közepes és nagy tárgyak szkennelésére. Ráadásul ez a 3D szkenner nagyon érdekes ár/teljesítmény arányt kínál. Különböző felhasználási esetekre alkalmas, mint például fordított tervezés, a tervezési és gyártási folyamatok minden lépése, muzeológiai örökség megőrzése, restaurálás, digitális archiválás, valamint szórakoztatás.

Creaform GoSCAN 50 műszaki adatok
Alkatrészmérettartomány (ajánlott): 0.
Felbontás: 0.
Pontosság:
Gyors 3D szkennelés:
Színes szkennelési opció: Vizuálisan lenyűgöző színes eredmények, hihetetlen részletességgel.
Fényforrás: Fehér fény (LED)
Szövegfelbontás:
Textúraszínek: 24 bit
Integrált szoftver: VXelements
Kompatibilis szoftverek: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 és SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX és Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Tartalmazott tartozékok: Hordtáska, kalibráló lemez, tápegység, egyedi USB-kábel.
Választható tartozékok: Terepi csomag (kültéri, helyszíni szkenneléshez)


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
east asia

Helyszín
Jakarta

Végdátum
12.03.2025 23:35