Katalógus

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC MEGMUNKÁLÓ ALKATRÉSZEK

Válasz a hirdetésre

Asianstar CNC megmunkáló gyár, kezdve 2005-ben található Dongguan City, Guangdong tartomány, Kína, egy professzionális CNC megmunkáló alkatrészek gyártója, hosszú távú fejlődés, most már több mint 80 alkalmazottunk van, 135 gépekkel és termelési terület 2500SM.

A tapasztalt ügyes mérnökök csapatával, magas minőségű egyedi CNC fém- és műanyag alkatrészeket biztosítunk a világ számos iparágában működő ügyfelek számára. Mi mindig nagyra értékelik a magas tolerancia minőség és egyablakos szolgáltatás több folyamatok. Mi most dolgozik az ügyfelek partnerei az USA, Euro, Közép-Kelet, ázsiai, támogatja az ügyfelek projektjei kiváló minőség, alsó költség és gyors átfutási idő.

Mostanáig, mi nyújtunk szolgáltatásokat, beleértve a CNC esztergálás, CNC marás, CNC esztergálás és marás, CNC fúrás, köszörülés, alumínium extrudálás, kovácsolás szolgáltatás, lemezgyártás, stb. És különböző felületkezelési eljárásokat alkalmazunk a termékeken a megrendelés igényei szerint.

A CNC megmunkálás során használt anyagok többnyire fémek és műanyagok, mint például alumínium, sárgaréz, réz, rozsdamentes acél, lágyacél, titán, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nejlon, PTFE stb. Mérnökeink csapata mélyen megérti az anyagokat, és a gyártási funkcióktól függően megfelelő anyagokat használunk a gyártáshoz. Az egyedi anyagokhoz a legjobb gyártási megoldásokat, szerszámokat és vágókat is kiválasztjuk.

A bőséges gyártási tapasztalatok mellett szigorú QC rendszert is kiépítettünk, hogy ellenőrizzük a termékminőséget. Van QC ellenőrző rendszerünk, amely magában foglalja a QC eljárás ellenőrzési fájlt a gyártás megkezdése előtt, ez ellenőrzi a gyártási eljárást szigorúan a minőségi részleteket követve, és a gyártási folyamat során nyomon követjük a QC ellenőrzést, végül pedig végső QC ellenőrzést végzünk minden egyes tételen a csomagolás előtt. Ezzel a fejlett QC rendszerrel képesek vagyunk ellenőrizni a gyártási pontosságot és a termék megjelenését tökéletesen és benyújtani az ügyfelek kiváló termékeket.

 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Dongguan