Katalógus

HSS formázó kés "Berlin Profile"

27.02.2023 15:00

HSS formázó kés "Berlin Profile"

Válasz a hirdetésre

1 készlet HSS-vájókés + terelőlap "Berliner", "Altberliner" vagy "Hamburger Profil" szegélylécekhez és lábazati szegélylécekhez

1 készlet HSS profilkés + terelőlapok a Berlin, Old Berlin vagy Hamburg profilú szegélylécek gyártásához. Ezzel a 2 profilkésből és 2 profilos terelőlapból álló komplett készlettel könnyedén elkészítheti saját lábazatát, szegélyléceit és lábazati szegélyléceit. A készlet tökéletesen illeszkedik a 40 mm-es univerzális biztonsági profilvágófejhez és az Euro rendszer 40 mm széles Uni profilvágófejhez is. Ez a vágókészlet megfelel a BG-előírásoknak, és műanyag csomagolásban kerül szállításra. Felhívjuk figyelmét, hogy a vágófej, a szorítószerszámok vagy egyéb tartozékok nem tartoznak a csomaghoz.

A "Hamburg / Berlin / Altberlin" szegélylécekhez vagy lábazati lapokhoz való HSS profilvágó készletet úgy tervezték, hogy az észak-németországi nagyvárosokban és különösen Berlinben a vilmosi stílusú szegélylécek stílusos kialakítását utánozza. Emiatt a lábazati és lábazati szegélylécek különböző elnevezései váltak ismertté erre a profilra. Az Altberliner lábazati profil azonban Németország számos más területén is megtalálható. A régiótól függően ezt a profilt "hamburgi lábazat", "berlini lábazat" vagy "régi berlini lábazat" néven is ismerik.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Németország

Régió
Sachsen

Helyszín
Wurzen