Katalógus

Fruktóz kristályos

06.03.2023 11:00

Fruktóz kristályos

Válasz a hirdetésre

A kristályos fruktóz ideális egészséges édesítőszer, amelyet kukoricából dolgoznak fel. Becslések szerint körülbelül 20%-kal édesebb, mint az asztali cukor, és 5%-kal édesebb, mint a HFCS.

A termék érdemei:
1) természetes édesítőszer a mesterséges édesítőszerek helyett, mivel a fruktóz természetes módon fordul elő a gyümölcsökben és zöldségekben, valamint a mézben.
2) a természetben előforduló cukrok közül a legmagasabb édesítőerővel rendelkezik. Édessége 1,3-1,8-szorosa a szacharózénak. Ugyanazon édesség eléréséhez felhasználása a szacharózhoz képest csökkenthető. Édessége a legfontosabb tulajdonsága a többi előnyével szemben. Édessége nem állandó, hanem a hőmérséklet függvényében változik. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb az édessége.
3) A nyelv ízlelőbimbói a glükózzal és a szacharózzal szemben a fruktózt érzékelik először, és az érzékelés gyorsan megszűnik. Nem fedi el a glükóz és a szacharóz ízkibocsátását, mivel ízkibocsátásának csúcsa a glükóz és a szacharóz előtt jelenik meg. Ennek eredményeképpen az ital íze nem javul és/vagy marad meg a kristályos fruktóz hozzáadásával.
4) a szájüregben lévő streptococcusok valószínűleg nem alakítják savvá. A szacharóztól eltérően a streptococcus nem fogja felhasználni glükán előállítására, ezáltal gátolva a fogszuvasodás kialakulását. Ezért gyermekek számára készült termékekben édesítőszerként használható.
5) alacsony glikémiás indexe miatt a vércukorszint lassan emelkedik a fogyasztás után, és kevesebb inzulint igényel, mint más cukrok, ami előnyös a 2-es típusú cukorbetegségben és elhízásban szenvedők számára.

A termék felhasználása: Általában tápláló édesítőszerként használják élelmiszerekben és italokban. Emellett a kozmetikumokban nedvesítőszerként is használható.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shanghai

Helyszín
No.201 Xin Jinqiao Road