Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
05.04.2023 00:00
D-glükóz-monohidrát
A dextróz-monohidrát,
a D-glükóz, egy természetes monoszacharid és szénhidrát monohidrát formája, amely édességet és energiát biztosít az élelmiszerek széles skáláján. A dextróz-monohidrát előállításához nyersanyagként kukoricakeményítőt használnak. A kukoricakeményítőből dextrózzá történő átalakításához kettős enzimtechnológiát alkalmaznak. A koncentrálás, kristályosítás, dehidratálás, absztrakció és párologtatás folyamatán keresztül fehér hatszögletű kristálypehely, a dextróz-monohidrát keletkezik. Széles körben használják az élelmiszerekben és italokban az édesítőszer, például a nádcukor helyettesítésére.
Alkalmazások:
-cukrászsütemények
-torta
-italok
- kekszek
- sütemények
- dzsemek
- zselék
- mézes termékek
- - cukorkák - zselék - méztermékek -energiaitalok
-sör/alkoholos italok
-szénforrás MSG, vitamin, antibiotikum és szerves savak stb. előállításához.
-más, kukoricából készült, mélyebben fekvő termékek, mint a glükózszirup, szorbit és magas fruktóztartalmú szirup stb. alapanyaga.
Kategória
Ajánlatok
Állam
Kína
Régió
Shanghai
Helyszín
Shanghai