Katalógus

Textiltermékek a vendéglátóipar számára

17.03.2023 00:00

Textiltermékek a vendéglátóipar számára

Válasz a hirdetésre

A DPF TEXTILE vezető gyártója és exportőre a vendéglátóipar számára készült prémium minőségű textiltermékeknek a világ minden táján.

A Shanghai DPF Textile Co., Ltd. 2006-ban alakult. Az egyik legjobb kínai nagykereskedelmi beszállító. Fő tevékenységünk a szállodák és más létesítmények ellátása helyben és világszerte mindenféle termékkel, mint például fürdőszobai / szoba / éttermi ágynemű.

Jól tapasztalt személyzetünk készen áll arra, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek több mint 100 országban, és tökéletes szolgáltatást nyújt nekik, hogy szükségük van arra, hogy előmozdítsák üzletüket 3-5 csillagos szabványtól.
Gyárunk Nantong városban található, 30.000 négyzetméteres területen. Összesen 200 fős személyzettel. Gyártósorunk a legújabb technológiát használja a feldolgozás és a gyártás mindenféle szövetek egy számítógépes vezérlőrendszerben a termék tökéletessége a törülköző szövőszékeken, fehérítés, festés. Minden precízen történik, és megfelel az ISO9001 terméktanúsításnak.

Sikeresen exportáljuk termékeinket Ázsiába/Európába/Észak-Amerikába/Dél-Amerikába/Közel-Keletre/Afrikába és Óceániába. Célunk, hogy piacunkat az egész világra, az összes országra kiterjesszük. Ezért szívesen vesszük a kapcsolatot velünk a honlapunkon vagy e-mailben, hogy felfedezzük üzletünket az Ön piacán, és reméljük, hogy hamarosan hallunk Önről.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Kapcsolat

Állam
Kína

Régió
Shanghai