Katalógus

Koncentráció az energiaelemek gyártósoraira és az energiaelemek automatikus PACK gyártósoraira

21.03.2023 01:00

Koncentráció az energiaelemek gyártósoraira és az energiaelemek automatikus PACK gyártósoraira

Válasz a hirdetésre

Akkumulátor-tömítő gép, akkumulátor-gumiszög-tömítő gép, akkumulátor-gumidugó-tömítő gép, automatikus húzás és behelyezés gumiszög,

A berendezés modellje:


berendezés.
Az automatikus szöghúzó berendezés képes befejezni az akkumulátorrekesz automatikus pozicionálását, a gumiszögek automatikus húzását és automatikus érzékelését. Az automatikus szöghúzó berendezés képes befejezni az akkumulátorrekesz automatikus pozicionálását, a gumiszögek automatikus húzását és automatikus érzékelését.
Az automatikus vákuumszög behelyező berendezés képes az akkumulátortálca automatikus pozicionálására, az automatikus vákuumra, az automatikus szögadagolásra és a gumiszögek behelyezésére, az automatikus érzékelésre.

Acélgolyós tömítőgép / gumidugós tömítőgép Berendezés modell: SR0033

A berendezés funkciója:

alkalmas négyzet / hengeres acél tok (alumínium tok) lítium akkumulátor vákuum, játék acélgolyó tömítés / vákuum játék gumidugó tömítés


Akkumulátor csomagológép, akkumulátor lamináló gép

Felszerelés modell: SRBM-0018
Felszerelés funkciója: Négyzet alakú alumínium tok akkumulátor U-alakú laminálás / gyűrű alakú laminálás; (teljesítmény acél tok akkumulátor csomagoló fólia, mobiltelefon alumínium tok akkumulátor csomagoló fólia)


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Dongguan