Katalógus

Gumi bevonatú Pot mágnesek Kínából

24.04.2023 11:05

Gumi bevonatú Pot mágnesek Kínából

Válasz a hirdetésre

Gumi bevonatú Pot mágnesek is nevezik gumírozott mágnesek, amely erős neodímium mágnesek, tartós acél alkatrészek és TPV gumi. WZ Magnetics gyárt teljesen teljes körű gumibevonatú Pot mágnesek tartására & Fasterning nélkül fúrás és hegesztések.

WZ Magnetics egy megoldások szolgáltatója mágneses termékek, Különböző mágneses termékek / rendszerek / megoldások, hogy helyettesítse a hagyományos megoldásokat a rögzítés, rögzítés, tartás, stb.

A legjobb mágneses rögzítési megoldások biztosítására összpontosít. A WZ Magnetics büszke arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek és követelményeinek. Cégünk elkötelezett amellett, hogy a megfelelő terméket a megfelelő időben, verhetetlen minőséggel, innovációval és szolgáltatással szállítsa. Tapasztaltak vagyunk a teljes körű támogatás nyújtásában a prototípusoktól a tételekig, valamint a nagy mennyiségű tételek hosszú távú minőségi szintjének fenntartásában.

A WZ Magnetics tapasztalt csapattal rendelkezik, amely különböző típusú állandó mágnesek gyártására specializálódott, beleértve a szinterezett és kötött NdFeB, öntött és szinterezett Alnico, szinterezett SmCo mágneseket és a kapcsolódó mágneses szerelvényeket.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Jiangsu

Helyszín
Kunshan