Katalógus

Gumi borítású neodímium mágnesek

23.04.2023 11:00

Gumi borítású neodímium mágnesek

Válasz a hirdetésre

A szín is szerepet játszik a gumiborítású neodímium mágnesekben

Amikor egy adott alkalmazáshoz mágnest választunk, fontos szempont, hogy milyen bevonatot használunk. A gumiborítású mágnesek más típusú bevonatokkal összehasonlítva egyedülálló előnyöket kínálnak. A gumibevonat különböző színei használhatók a mágnesek esztétikájának fokozására vagy teljesítményének javítására bizonyos alkalmazásokban. Emellett ezek a színes bevonatok további védelmet nyújtanak az UV-sugarakkal szemben, így ideálisak kültéri alkalmazásokhoz.

Ezek a bevonatok a színek széles skáláját kínálják a vörös és kék színtől kezdve a zöldig és a sárgáig stb. A különböző színeknek az alkalmazástól függően különböző felhasználási területei lehetnek. Ez teszi őket sokoldalú eszközökké a különböző feladatok és iparágak számára.

A WZ Magnetics mint gumiborítású mágnesek gyártója számos előnyt kínál, amikor különböző alkalmazásokban használják. A gumibevonat nemcsak a mágnes esztétikai vonzerejét növeli. De nagy súrlódást is biztosít, és megakadályozza a csúszást vagy a karcolódást az érintkező felületeken. Ezenkívül a gumibevonatú szerelőmágnesek színválasztéka a gumibevonatokhoz rendelkezésre álló színválaszték is fontos szerepet játszik a tényleges alkalmazásokban.

A gumibevonatú mágnesek legtöbb színe fekete, de nem minden gumibevonat színe fekete. Az Ön igényei szerint más színek is előállíthatók, például kék, piros, sárga és narancssárga. A fehér színű gumibevonatú mágnest többnyire mennyezetre, táblára stb. díszítésre használják. Mivel a fehér szín könnyen együtt jár más színekkel. A piros és narancssárga színek kiemelkednek, azokat olyan helyeken lehet használni, ahol fel kell hívni valakinek a figyelmét.

Ezek a színes bevonatok Rohs & Reach kompatibilisek és ISO-9001 tanúsított gumiborítású mágnesek gyártója. Ezek ugyanolyan jók, mint a fekete UV-ellenállás, öregedésgátló tulajdonságok stb. Képesek vagyunk más színű bevonatot készíteni a gumírozott neodímium mágnesekből a tényleges alkalmazás követelményei szerint.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Jiangsu

Helyszín
Kunshan