Katalógus

A 9 Alkalmazási példák NdFeb gumi bevonatú mágnes

26.04.2023 01:05

A 9 Alkalmazási példák NdFeb gumi bevonatú mágnes

Válasz a hirdetésre

Gumibevonatú mágnes, más néven vízálló mágnes, gumírozott mágnes, gumibevonatú mágnes. Amely erős neodímium mágnesekből, tartós acél alkatrészekből készül, és vízálló TPV gumival borított. A gumibevonatú mágnesek erős függőleges tartóerőt, valamint nyíróerőt biztosítanak a felületi súrlódás növelésével. A gumibevonat nem hagy könnyen karcolódást.

A gumibevonatú edénymágnesek nagyon népszerűek számos iparágban. A termék több erős neodímium mágnesből áll, amelyek kör alakban vannak elrendezve és gumikorongba csomagolva. Minden edénymatricának van egy kényelmes rögzítési pontja a közepén. A gumibevonatú edénymágnesek külső menetes vagy belső betonacél csatlakozási pontokkal rendelkeznek kampók, lyukak vagy csavarok számára.

A gumibevonat segít megvédeni az alapanyagot a korróziótól, és növeli a termék esztétikai vonzerejét is. A gumibevonatú mágnesek különböző jellemzői miatt, Manapság a gumírozott mágneseket széles körben használják a különböző iktatott, Az alábbiakban 9 típusú alkalmazások gumírozott mágnesek.

1. Kábelkezelés
Amikor bosszantó a kaotikus vezetékek, kábelek, és meg kell kezelni őket a különböző horgok, hogy menetes vagy hegesztett a falakon. A gumibevonatú mágnesek kábelkötegelő rögzítéssel a leghatékonyabb módot hozzák el a kezelésükhöz. Csak helyezze a mágnest oda, ahová szeretné, majd a vezetékeket a bilincsen keresztül, és a munka kész.

2. Munkalámpák felszerelése
A gumibevonatú mágnesek különböző munkalámpákkal is felszerelhetők valahová, ahol kiváló tartóerővel rendelkezik, használja őket ott, ahol nem engedélyezett a hegesztés vagy a fúrás.

3. Szerelőszerszámok járművekhez
A gumibevonatú mágnesek kiváló tartást biztosítanak a felületi súrlódás növelésével, anélkül, hogy nyomokat vagy karcolásokat hagynának. Gumival bevont mágnesek, amelyeknél a mágnes adszorpciójára szolgáló érintkezési felület jól védett a karcolásoktól, A gumibevonat lehetővé teszi, hogy a személygépkocsik, teherautók vagy lakókocsik festésének károsodása nélkül lehessen őket rögzíteni és eltávolítani. Nincs szükség hegesztésre és fúrásra, Könnyedén felszerelheti vagy eltávolíthatja gyorsan witout károsítja a szerkezetet.

4.kültéri kamerák, érzékelők és egyéb kiegészítők felfüggesztése
Neodímium mágnesek mindegyike vékony külső gumiréteggel van bevonva, hogy megvédje a mágnest a környező környezettől. Gumibevonatú mágnesek változatos felhasználási forgatókönyvek, amely lehet használni a szerelés rögzítő kamerák és egyéb kiegészítők, hozzá több kényelmet az élet.

5. Létrák rögzítése gumibevonatú mágnesekkel
A gumibevonatú mágnesek jó teljesítményt nyújtanak a nyíróerő tekintetében, így amikor egy létrát függőlegesen szeretne felszerelni, a nyíróerő a biztonság biztosításának kulcsfontosságú tényezője.

6. Műszerek vagy egyéb eszközök felakasztása
Ezek a mágnesek bárhol felhasználhatók, ahol csak akarja, ipari vagy háztartási felhasználásra. Csak arra kell ügyelni, hogy a rögzítési felületnek mágnesesen vezetőképesnek kell lennie.

7. Gumibevonatú mágnesek rögzítése jelzőkkel
Nagy teljesítményű neodímium mágneseink nagyon nagy megtartó erővel büszkélkedhetnek , amikor az autó tetején lévő jelzőfény felszerelésénél használják, amely akár 200 km/h végsebességig is használható.

8. Használja a gumibevonatú edénymágneseket a feliratok felakasztásához
Sok szupermarket használ gumibevonatú edénymágneseket táblák vagy plakátok felakasztásához. Ezek használat közben erős tartást biztosítanak, és szükség esetén könnyen eltávolíthatók.

9. A nagy teherbírású ajtók és reteszek szintén gumibevonatú neodímium mágneseket használnak.
A gumibevonatú neodímium mágnesek egyre népszerűbbek a nagy teherbírású ajtók és reteszek esetében. Ezek az erős mágnesek kiváló szilárdságot és tartósságot biztosíthatnak az ajtózárrendszerekben, valamint nagyobb mozgástartományt és egyszerűbb használatot. Ráadásul gumibevonatuk megvédi őket az időjárás viszontagságaitól, így ideális választás kültéri alkalmazásokhoz.

 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Jiangsu

Helyszín
Kunshan