Katalógus

48V-os lítium-ion akkumulátor szerverállványhoz

24.04.2023 17:00

48V-os lítium-ion akkumulátor szerverállványhoz

Válasz a hirdetésre

Az Amp Nova által kínált rackbe szerelhető akkumulátorok megbízható és hatékony tartalék energiaellátási megoldást nyújtanak a kritikus rendszerek számára. A fejlett lítium-ion-foszfát technológiával készült akkumulátorok számos előnyt kínálnak a hagyományos akkumulátorrendszerekkel szemben.

Az egyik legfontosabb előny a nagyobb energiasűrűség, amely lehetővé teszi, hogy kisebb alapterület mellett több energiát tároljanak. Ezáltal kiválóan alkalmasak szerverszobákban és adatközpontokban való használatra, ahol a hely korlátozott. Ezenkívül ezeket az akkumulátorokat robusztus konstrukcióval és fejlett hűtőrendszerekkel tervezték, hogy még nagy terhelés és szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is optimális teljesítményt biztosítsanak.

Az Amp Nova rackbe szerelhető akkumulátorai emellett nagymértékben testre szabhatók, és számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző teljesítményszintek, üzemidő és csatlakoztathatóság tekintetében. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a tartalék áramellátási megoldást saját igényeikhez igazítsák, biztosítva, hogy a kritikus rendszerek áramkimaradás vagy más zavar esetén is működőképesek maradjanak.

Az optimális körülmények között akár 10 éves élettartamukkal ezek az akkumulátorok kivételes megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az Amp Nova rackbe szerelhető akkumulátorainak fejlett technológiája, robusztus felépítése és testreszabhatósága minden méretű vállalkozás számára előnyös lehet kritikus tartalék energiaigényeik kielégítésére.


Specifikáció:

Akkumulátor típusa
LFP-Lithium vasfoszfát-LiFePO4
Névleges feszültség
51,2V (16 cella)
Névleges kapacitás
100Ah
Névleges energia
5,12 KWh
Méret
W450*H604*D195 mm
Súly
55 KG
Töltési határfeszültség
57,6 V
Kisütési határfeszültség
43.2 V
Standard töltési áram
20A
Max töltési áram
80A
Standard kisütési áram
50A
Max kisütési áram
100A
Működési hőmérséklet
0 - 45 ℃
BMS funkció
Akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)Beépített, feszültség és áram védelem a túltöltéshez és kisütéshez, támogatja a CAN/RS485/RS232 szabványt


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shenzhen, Guangdong

Helyszín
Shenzhen, Guangdong