Katalógus

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - az Ön egyablakos megoldása a kiváló minőségű fúrószerszámok és tartozékok beszerzéséhez

Válasz a hirdetésre

Megbízható és hatékony fúrási megoldások bányászati, építőipari és geotechnikai alkalmazásokhoz

Üdvözöljük az RS Rock Drilling vállalatnál, az Ön fúrószerszámokkal kapcsolatos igényeinek forrásánál. Mi vagyunk a felső kalapácsos fúrószerszámok, fúrószerszámok, fúrórudak, PDC fúrófejek és különböző fúrószerszám-kiegészítők szakosodott gyártója, több éves tapasztalattal az iparágban.

RS Termékek:

Az RS Rock Drillingnél büszkék vagyunk arra, hogy a különböző fúrási alkalmazásoknak megfelelő fúrószerszámok és tartozékok átfogó választékát kínáljuk. Felső kalapácsos fúrószerszámainkat úgy terveztük, hogy maximális teljesítményt és hatékonyságot nyújtsanak, míg a mélyfúró szerszámaink ideálisak a mélyfúrásokhoz. Fúrószerszámaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Emellett PDC fúrófejeink a termékkínálatunk legújabb tagja, amelyek jobb fúrási hatékonyságot és hosszabb élettartamot biztosítanak.

RS technológia:

Magasan képzett műszaki csapattal rendelkezünk, amely elkötelezett az ipari szabványoknak megfelelő, kiváló minőségű fúrószerszámok tervezése és gyártása iránt. Korszerű gyártási létesítményeink és szigorú minőségellenőrzési folyamataink biztosítják, hogy minden termék, amely elhagyja gyárunkat, megfelel a magas színvonalú szabványainknak.

RS szolgáltatások:

Az RS Rock Drillingnél hiszünk abban, hogy a vevői elégedettség a legfontosabb. Ezért kínálunk átfogó értékesítés utáni szolgáltatásokat, beleértve a műszaki támogatást, a termékképzést és a karbantartási szolgáltatásokat, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet hozhassák ki termékeinkből.


Az RS Rock Drilling az Ön egyablakos megoldása a kiváló minőségű fúrószerszámok és tartozékok tekintetében. Akár csúcs kalapácsos fúrószerszámokat, fúrószerszámokat, fúrórudakat, PDC biteket vagy fúrószerszám-kiegészítőket keres, nálunk minden megtalálható. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou