Katalógus

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Bevezette a "Medical Device" teljesítmény növekedési ütemét "tavasszal"

Válasz a hirdetésre

A kínai orvostechnikai eszközipar a kínai orvostechnikai ipar fontos része.

az elmúlt években az emberek életszínvonalának javulásával és az egészséges életre való törekvéssel az orvostechnikai eszközök ipara gyorsan fejlődött. Az orvosi eszközökhöz használt nagy pontosságú fém alkatrészek iránti kereslet is megnőtt.

A piac méretét tekintve a kínai orvosi eszközök piacának mérete az elmúlt években jelentősen nőtt. A piackutató intézmények felmérési adatai szerint a kínai orvostechnikai eszközpiac mérete az elmúlt években mintegy 10%-kal nőtt, és várhatóan a következő években is nagy sebességű növekedési tendenciát fog mutatni.

1. Apiac általános helyzete

A globális orvostechnikai eszközpiac mérete tovább bővül. A statisztikák szerint a globális orvostechnikai eszközpiac 2020-ban meghaladta a 440 milliárd USD-t, és várhatóan 2030-ban a globális orvostechnikai eszközpiac meghaladja a 800 milliárd USD-t, a 2020-2030 közötti időszakban 6,3%-os éves összetett növekedési ütemmel

Kína orvostechnikai eszközpiaca gyorsan fejlődik, és a növekedési ütem meghaladja a globális átlagos növekedési ütemet. A hazai piac mérete 2015 és 2020 között 312,6 milliárd jüanról 778,9 milliárd jüanra nőtt, 20%-os összetett éves növekedési ütemmel. Becslések szerint a piac mérete 2030-ban meghaladja a 2,2 billió jüant, és a 2020-2030 közötti időszakban az összetett éves növekedési ráta várhatóan eléri a 11%-ot, ami közel kétszerese a globális piaci szintnek.

2、Készülékértékesítés és szolgáltatás szegmens

Az elmúlt években az orvosi eszközök értékesítése és szolgáltatása az orvosi ipar fontos alágazatává vált. A nemzeti politikák további erősödésével a piac egyre egységesebbé válik, és az iparág vezető vállalatai egyre nagyobb piaci részesedést fognak elfoglalni. A jövőben az eszközértékesítés és a szolgáltatási szegmens nagyon fontos lesz, ha a vállalatok nagyobb piaci részesedést akarnak elérni a jövőbeli piacon, aktívan ki kell igazítaniuk a fejlesztési stratégiát és meg kell erősíteniük a szolgáltatások építését.

Mivel az emberek egészségre irányuló figyelme egyre növekszik, az orvosi eszköziparnak nagyon széles fejlesztési kilátásai vannak, és az orvosi ellátás minden szegmense hatalmas fejlődési lehetőségekkel néz szembe. Annak érdekében, hogy vezető szerepet töltsenek be a jövőbeni piacon, az érintett vállalkozásoknak továbbra is keményen kell dolgozniuk a technológiai kutatás és fejlesztés, a piacbővítés stb. terén. A jövőben az új termékek folyamatos fejlesztésével és bevezetésével továbbra is a csúcskategóriás orvosi eszközök piacának növekedését fogja ösztönözni.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. több mint 20 éve dolgozik az orvosi eszközök precíziós alkatrésziparában, és olyan kohászati eljárásokra szakosodott, mint a fémpor fröccsöntés, porkohászat, CNC marás és precíziós öntés. Számos nagy pontosságú, kiváló minőségű orvosi eszközalkatrész testreszabási szolgáltatást nyújtunk. Több mint 20 különböző típusú, fejlett öntőgéppel rendelkezünk, amelyek űrtartalma 6T és 200T között van, és az ügyfelek igényei szerint különböző termékeket, többek között csapágyakat, precíziós fogaskerekeket és sebességváltókat, rozsdamentes acéltermékeket, bütyköket, vezetőrudakat, szerkezeti alkatrészeket stb. tudunk gyártani. Reméljük, hogy hozzájárulunk az orvosi üzletág fejlődéséhez.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong Province

Helyszín
Shenzhen