Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Árthat-e a folyékony nitrogén a Dewar nyomástartó edényben az embereknek?

Válasz a hirdetésre

Sok embernek van egy kérdése: Veszélyes-e a Dewar nyomástartó edény használata? A folyékony nitrogén által kibocsátott gáz ártalmas az emberre? Hogyan lehet a Dewar nyomástartó edényt megfelelően és mégis biztonságosan használni?

Amikor megkapja a Dewar edényeket, először is ellenőrizze, hogy a Dewar edények jó állapotban vannak-e, nincsenek-e horpadások vagy koppanások, különösen, hogy a vákuumszelep ép-e, és hogy a tartály nincs-e befagyva. A folyékony nitrogén folyamatosan nitrogénné párolog, amely nem mérgező, így nem kell aggódni az emberi szervezetre gyakorolt káros hatások miatt. Vigyázni kell, hogy a tartály feltöltésekor ne öntsön ki folyékony nitrogént a szellőzőnyíláson keresztül, és ne öntse a testére, mert a folyékony nitrogén hőmérséklete nagyon alacsony, és könnyen fagyási sérüléseket okozhat.

Fontos, hogy gyakran ellenőrizze a testet fagyás szempontjából, és hagyja abba a tartály használatát, ha kívül fagyot talál. A Dewar-tartályok speciális TipChiChi dugója speciális dugó helyett a nitrogén elpárolgását veszi figyelembe a Dewar-tartályok biztonságos használata érdekében. Más dugók felrobbanhatnak, lezárva a Dewar Vessels-t, és a palackban lévő nitrogénnek nincs hová távoznia.


A Dewar nyomástartó edényeket közvetlenül a gyártótól szállítjuk, ne aggódjon az értékesítés utáni szolgáltatás miatt, kérjük, forduljon hozzánk a

címen.



Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Helyszín
Zhengzhou