Katalógus

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: RJ45/SFP/USB csatlakozó és LAN-transzformátor gyártója és tervezője.

Válasz a hirdetésre

Fő termékek: Előnyeink: RJ45 csatlakozó, LAN transzformátor, SFP csatlakozó, USB csatlakozó stb: 1. több mint 10 éves gyártási tapasztalat 2. OEM / ODM támogatott 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC tanúsítvánnyal 4. Ipari minőségű termékek 5. 100% -ban tesztelt (nem csak tételesen tesztelt) 6. Minőségi garancia: 5 év 7. EXW ár 8. Rövid átfutási idő 9. Ingyenes minták

A 2010-ben alapított Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd. kommunikációs alapú csatlakozók és alkatrészek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott vállalat, amely elkötelezett az ügyfelek számára átfogó összekapcsolási termék- és alkalmazási megoldások biztosítása mellett. Fő termékeink közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, LAN-transzformátorok, SFP-csatlakozók és USB-csatlakozók, amelyeket széles körben használnak a PC alaplapokon, kapcsolókban, routerekben, fejlesztési kártyákban, kamerákban, a tárgyak internetében és más kommunikációs berendezésekben és területeken.

A kínai Zhejiang tartományban, Wenzhou-ban találhatóunk, kényelmes szállítással. Az erőteljes kutatási és fejlesztési csapat, a szigorúan ellenőrzött minőségirányítási rendszer és a gondos ügyfélszolgálat elkötelezettje, tapasztalt munkatársaink mindig rendelkezésre állnak, hogy megvitassák az Ön igényeit, és erős technikai támogatással professzionális teljes megoldásokat kínáljanak. Az OEM és ODM megrendeléseket szívesen fogadjuk, és képesek vagyunk rövid időn belül szállítani az árut. Ezenkívül ISO9001: 2000, RoHS, CE és FCC tanúsítványokat szereztünk.

Jól eladva Kína minden városában és tartományában, termékeinket olyan országok és régiók ügyfeleinek is exportáljuk, mint Németország, Franciaország, Anglia, USA, Szingapúr, Korea, Kanada, Oroszország és Japán stb. A megbízható minőség és a kiváló hírnév miatt az ügyfelek itthon és külföldön egyaránt nagyra értékelnek minket.

Szilárdan hiszünk abban, hogy technikai erőnk és minőségi szolgáltatásunk állandó partnerünkké tesz minket, és szívesen látjuk az otthoni és külföldi ügyfeleket, hogy együttműködést alakítsanak ki és velünk együtt fényes jövőt teremtsenek.

 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Zhejiang

Helyszín
Wenzhou