Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Hogyan működnek a Dewar palackok?

Válasz a hirdetésre

Általában Dewar-palackokat vásárolunk olyan minták tartósításához, amelyeket folyékony nitrogénben kell lefagyasztani, mint például biológiai szervek, állati sperma, vérminták, szövetek, vakcinák, vírusok stb. Talán elgondolkodik azon, hogy egy ilyen tartály valóban tud-e -196°C-on folyékony nitrogént tárolni, és hogyan teszi ezt?

A válasz igen. a tianChi KGSQ Dewar palack kétrétegű szerkezetű, a belső és a külső réteg nagy szilárdságú repülőgép-alumíniumból készült, és a belső és a külső rétegeket csak egy nyakcső köti össze, amely egy speciális FRP szerkezet, kiváló hőszigeteléssel, így a külső réteg hője alig tud átkerülni a belső rétegbe a két réteg közötti vákuumrétegen keresztül, ami nagymértékben csökkenti a folyékony nitrogén elpárolgási sebességét és növeli a Dewar palack képességét a belső hőmérséklet fenntartására.

Ezután a tartósítandó mintát egy hordozóvödrön keresztül a tartályba helyezzük, egy speciális nyakdugóval lefedjük, és a folyékony nitrogén alacsony hőmérsékletű tulajdonságait kihasználva aktívan tarthatjuk a mintát. Fontos, hogy a minta kivételekor ne tartózkodjunk túl sokáig a nyákcső felső részén. A nyakcső felső és alsó részének hőmérséklete eltérő, és minél magasabb a hőmérséklet, annál magasabb a hőmérséklet, ami elkerülhetetlen, és amit magunknak kell ellenőriznünk.

TianChi KGSQ folyékony nitrogén tartályok szigorúan végrehajtják a "Folyékony nitrogén biológiai tartályok GB / T 5458-2012" minőségi specifikációját a gyártás során, és minden termék átment a termékminőség-felügyeleti és ellenőrzési intézet funkcióvizsgálatán. Átmentünk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.







Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan