Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Folyékony nitrogéntartályainkban folyékony nitrogén van?

Válasz a hirdetésre

Amikor összehasonlítja és megvásárolja a folyékony nitrogéntartályokat, meg kell kérdeznie, hogy az általam vásárolt folyékony nitrogéntartály folyékony nitrogénnel, mint az ásványvízzel érkezik-e? A válasz nem, a folyékony nitrogéntartály nem fog folyékony nitrogénnel érkezni.

Először is, a folyékony nitrogént nagyon óvatosan kell szállítani, a folyékony nitrogén hőmérséklete -196 ℃, ha véletlenül kiömlik a szállítás során, akkor sérüléseket okozhat az embereknek, ami több mint értékes veszteséget okozhat. Másodszor, ha folyékony nitrogénnel ellátott tároló típusú folyékony nitrogéntartályt vásárol, aggódnia kell amiatt, hogy a nyakcső megsérül-e az úton történő rázkódás miatt, és ha a nyakcső megsérül, a folyékony nitrogéntartályt nem lehet használni.

Ezért a folyékony nitrogéntartályunk nem folyékony nitrogénnel érkezik, akkor honnan származik a folyékony nitrogén? Általában a folyékony nitrogént a helyi gázpiacokon és vegyi üzemekben árulják, de az Ön biztonsága érdekében mindenképpen töltse fel a tartályt folyékony nitrogénnel, és vigyázzon a fagyásveszélyre. Még ha nem is folyékony nitrogénnel érkezik, akkor is mellékelünk egy vödröt és egy védőburkolatot a modelltől függően. Mi vagyunk az eladó és a gyártó is, minden egyes folyékony nitrogén tartály több folyamaton és szigorú teszteken megy keresztül.

TianChi KGSQ folyékony nitrogén tartályok szigorúan végrehajtja a minőségi specifikáció "folyékony nitrogén biológiai tartályok GB / T 5458-2012" a termelésben, és minden termék átment a funkcionális teszt a termékminőség-felügyeleti és ellenőrzési intézet. Átmentünk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.







Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou