Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Hogyan kell megfelelően megtölteni egy új Dewar palackot folyékony nitrogénnel?

Válasz a hirdetésre

A megvásárolt Dewar-üvegekben nincs folyékony nitrogén, csak egy palack, hogyan töltsük fel helyesen és biztonságosan a folyékony nitrogént? Miután megkapta az újonnan vásárolt üveget, ellenőrizze, hogy az üveg külsején van-e bármilyen dudor vagy törés, hogy a belseje száraz-e, és hogy vannak-e idegen tárgyak az üveg belsejében. Ezek biztosítása után kezdhetjük el a folyékony nitrogén feltöltését.

A folyékony nitrogén feltöltésekor előhűtjük a tartályt, először kis mennyiségű folyékony nitrogént öntünk bele, majd utána töltjük meg. A folyékony nitrogént jól szellőző helyen, lehetőleg a szabadban kell tölteni. Ha mégis beltérben kell végezni, nyissa ki az ablakokat és az ajtókat a jó szellőzés fenntartása érdekében, hogy elkerülje a folyékony nitrogén levegőbe történő elpárolgása által okozott alacsony oxigéntartalom veszélyét. A folyékony nitrogénnel való töltést lassan és kis mennyiségben kell végezni, hogy a töltési folyamat zökkenőmentesebb legyen. A folyékony nitrogén első befecskendezése a Dewar-palack térfogatának körülbelül egyharmada legyen, majd a folyékony nitrogéntartályt 24 órán át hűlni kell hagyni, majd fokozatosan fel kell tölteni a szükséges kapacitásig.

Fontos megjegyezni, hogy a folyékony nitrogént jó védelemmel kell tölteni, mivel a folyékony nitrogén rendkívül alacsony hőmérséklete fagyási sérüléseket okozhat az emberi testnek.

A TianChi KGSQ folyékony nitrogén tartályok szigorúan végrehajtják a "GB / T 5458-2012 folyékony nitrogén biológiai tartályok" minőségi specifikációját a gyártás során, és minden termék megfelelt a termékminőség-felügyeleti és ellenőrzési intézet funkcionális tesztjén. Átmentünk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal



Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou