Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Hogyan állapíthatom meg, hogy mennyi folyékony nitrogén van a Dewar-palackban?

Válasz a hirdetésre

Amikor Dewar-palackokat használunk a minták tartósítására, a folyékony nitrogén folyamatosan nitrogéngázzá illékonyodik, így a Dewar-palackban lévő folyékony nitrogén mennyisége lassan csökken, amíg el nem tűnik, de ahogy a palackban lévő folyékony nitrogén mennyisége csökken, a folyékony nitrogénbe merített mintákra is hatással lesz a hőmérséklet, ezért gondoskodnunk kell arról, hogy a folyékony nitrogén mennyisége elegendő legyen.

Először is úgy határozhatjuk meg a palackban lévő folyékony nitrogén mennyiségét, hogy a Dewar-palack átvételekor megmérjük az üres palackot, majd a folyékony nitrogénnel való feltöltés után újra megmérjük, és kivonjuk a folyékony nitrogén teljes tömegét. Ezután 3-5 naponta mérjük meg a palackot, hogy megtudjuk, mennyi folyékony nitrogén maradt, de ez a módszer időigényes, és általában nem veszik igénybe. A második módszer az, hogy fogunk egy tömör fapálcát, a pálcán megjelöljük a skálát, és beletesszük a Dewar-palackba, és a fagy helyzete a pálca eltávolítása után a palackban lévő folyékony nitrogén magassága. Egy másik módszer a TianChi riasztó, amelyet általában laboratóriumokban használnak. A szondát a minta fölé helyezik a hordozó vödörbe vagy kosárba, és a riasztás akkor aktiválódik, amikor a folyékony nitrogén a szonda pozíciójába esik, ami kényelmes és pontos a folyékony nitrogén magasságának megismeréséhez. A riasztó ára miatt azonban általában egyszerűbb és gyorsabb a második módszer használata, de a fagyás megelőzése érdekében védőintézkedéseket kell tenni.

TianChi KGSQ folyékony nitrogéntartályok szigorúan végrehajtják a "GB / T 5458-2012 folyékony nitrogén biológiai tartályok" minőségi specifikációját a gyártás során, és minden termék megfelelt a termékminőség-felügyeleti és vizsgálati intézet funkcióvizsgálatán. Átmentünk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou