Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automatikus folyékony nitrogén töltés - önnyomású folyékony nitrogén tartályok

Válasz a hirdetésre

A folyékony nitrogéntartályokat olyan minták tartósítására gyártják, amelyeknek alacsony hőmérsékletű környezetre van szükségük ahhoz, hogy aktívak maradjanak, de a kézzel gyártott tartályok még a precíz tervezés ellenére sem tudják megállítani a folyékony nitrogén elpárolgását, ami a tartályok folyamatos feltöltését igényli folyékony nitrogénnel. A -196 °C-os folyékony nitrogén töltése azonban könnyen fagyási sérüléseket okozhat az emberekben. E probléma megoldására a TianChi bevezette az önnyomásos folyékony nitrogéntartályokat.

A hagyományos folyékony nitrogéntartályokkal ellentétben az önnyomásos folyékony nitrogéntartály automatikus nyomás alá helyezéssel, automatikusan töltődik fel folyékony nitrogénnel. Belső és külső rétegei rozsdamentes acélból készülnek, amely kiváló korrózióállósággal és hőszigeteléssel rendelkezik, a középső vákuumréteg pedig adszorbenssel van töltve, amely egy vékony importált többrétegű kompozit anyag, olaj és zsír nélkül, kiváló hőszigeteléssel. Ugyanakkor a tartály szájánál lévő szelep szabályozza a tartályban lévő folyékony nitrogén kimenetét. Amikor folyékony nitrogént kell tölteni más folyékony nitrogéntartályokba, csak ki kell nyitni a nyomásfokozó szelepet, és megfigyelni, hogy a tartályban lévő nyomás ≥0,05MPa-ra emelkedik, majd a folyékony nitrogén automatikusan feltölthető a leeresztő szelep kicsavarása után, ami nem igényel emberi dömpinget, és nem befolyásolja az elektromosság, valóban automatikus önnyomású folyékony nitrogéntartály.

A TianChi KGSQ folyékony nitrogén tartályok szigorúan végrehajtják a "GB / T 5458-2012 folyékony nitrogén biológiai tartályok" minőségi specifikációját a gyártás során, és minden termék megfelelt a termékminőség-felügyeleti és ellenőrzési intézet funkcióvizsgálatán. Átmentünk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou