Katalógus

Eladó Friss konténer egymásra rakható tárolódoboz hűtőszekrényhez Zöldség-gyümölcs tároló szervezőhöz

30.05.2023 00:05

Eladó Friss konténer egymásra rakható tárolódoboz hűtőszekrényhez Zöldség-gyümölcs tároló szervezőhöz

Válasz a hirdetésre

Product Details
Hűtőszekrény tárolóedénye- Ez a friss doboz átlátszó falú, és egy belső kisebb lyukakkal ellátott szűrőkosárral rendelkezik, hogy a zöldségeket és gyümölcsöket könnyen megmoshassa. És van egy fedele, hogy a gyümölcsök, zöldségek, húsok stb. élelmiszerek sokkal tovább maradjanak frissek.


Minőségi anyag- A tartály BPA-mentes, élelmiszeripari PET és PP műanyagból készült. Az anyag alkalmas alacsony hőmérsékleten, például hűtőszekrényben való tárolásra. De ne tegye mikrohullámú sütőbe.

Többfunkciós tárolás- A tartály nem csak zöldségek és gyümölcsök, hanem húsok, homár tenger gyümölcsei, vaj, Baconic, és száraz gyümölcsök bármi, amit szeretne tárolni. A fedél tömítéssel van kialakítva, lég- és vízzáró, hogy az ételek frissen maradjanak benne.

Szabadon használható otthon mindenhol- A nehéz üvegedényekkel összehasonlítva ez a helytakarékos tároló is tiszta, de könnyű és könnyen hordozható. Nagyon stabilak és tartósak. Könnyen tisztítható. A nagyszerű terménytakarékos tárolók rendezetté és szervezetté teszik hűtőszekrényét és otthonát.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Zhejiang