Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar palack, garantálja a szállítás biztonságát és gondtalanságát

Válasz a hirdetésre

A Dewar-palackokat általában tárolási és szállítási típusra osztják. Normál tárolási körülmények között elegendő a tárolási típusú Dewar-palackok használata, amelyek lassabban párologtatják a folyékony nitrogént és hosszabb ideig tárolják, de elkerülhetetlenül lesznek szállítási helyzetek, hogyan biztosítjuk a Dewar-palackok és a palackokban lévő folyékony nitrogén biztonságos szállítását, amikor az utazás döcögős.

A TianChi szállítható Dewar-palackok speciális rezgésgátló szerkezettel rendelkeznek, a belső és a külső rétegek közötti konzollal, amely csökkenti a belső réteg és a nyakcső rázási amplitúdóját, amely erős és tartós, és nem könnyű megsérülni; a könnyű repülőgép-alumínium anyag korrózióálló és erős hőtartó képességgel rendelkezik; a belső és a külső szendvics közötti vákuumréteg szigetelőanyaggal van töltve, és fejlett technológiával iteratívan csomagolják, hogy garantálják a Dewar-palackokban lévő folyékony nitrogén jó elpárolgását.

Mi vagyunk a gyártó, minden egyes Dewar palack itt kézzel készül a gyárban, a folyamat és a tesztelés rétegei után, annak biztosítása érdekében, hogy a karton és a töltött csomagolás szállítása után ne legyen probléma a kezében. Mi vagyunk a garanciavállaló, öt év vákuumgarancia, ISO9001, EU CE minőségtanúsítás.

TianChi KGSQ folyékony nitrogén tartályok szigorúan végrehajtja a minőségi specifikáció "folyékony nitrogén biológiai konténerek GB / T 5458-2012" a termelésben, és minden termék telt el a funkcionális teszt a termékminőség-felügyeleti és ellenőrzési intézet. Magas minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!







Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou