Katalógus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratóriumi nagy átmérőjű folyékony nitrogén tartály

Válasz a hirdetésre

A TianChi KGSQ alumíniumötvözetű dewar palack főleg héjból, bélésből, nyakcsőből, többrétegű adiabatikus testből és hordozó hordóból stb. áll. A tartály héja és bélése alumíniumötvözet lemezből készül, amelynek jellemzői a könnyű súly, a nagy szilárdság alacsony hőmérsékleten és a korrózióállóság stb. A nyakcső üvegacélból készül, amelynek jellemzői a nagy mechanikai szilárdság és a kis hővezető képesség.

A nagy átmérőjű sorozat egyesíti az alacsony folyékony nitrogénfogyasztás és a liofilizációs cső kapacitásának közepes tartománya előnyeit. A liofilizáló állvány nagyobb átmérője és kényelmes kivonása kényelmes a biológiai minták hosszú távú tárolásához és a minták gyakori kivonásához.

A többrétegű adiabatikus test kiváló fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkező alumíniumfóliát alkalmaz fényvisszaverő képernyőként és alacsony hővezető képességű és alacsony kiáramlási sebességű anyagokat hőszigetelő anyagként a hősugárzás csökkentése érdekében.

Az edényhéj és a belső egyetlen közötti réteg nagy vákuumban van, hogy megakadályozza a gáz termikus konvekcióját, és az alacsony hőmérsékleten nagy adszorpciós kapacitással rendelkező adszorbenst használnak, hogy biztosítsák az edény hosszú távú stabil és megbízható teljesítményét, és a termék élettartama nem kevesebb, mint öt év.

TianChi KGSQ Dewar palack 13 éve a Dewar palack gyártására összpontosít, megbízható gyártási folyamatot biztosít a Dewar palack gondtalan használatának biztosítása érdekében, minden termék átment a Termékminőség-felügyeleti és Ellenőrzési Intézet funkcionális tesztjén. Túl vagyunk az ISO9001 és az EU CE minőségtanúsításon. Mi vagyunk a gyártó, amely kiváló minőségű termékeket és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a



címen.



Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou