Katalógus

A CENTERWAY-ről Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

A CENTERWAY-ről Centerway Steel Co., Ltd

Válasz a hirdetésre

Professzionális acélcső integrációs támogató szállító 1996 óta.

A Centerway Steel Co., Ltd. az Allianz Steel Group leányvállalata, amely acélcsövek és csőszerelvények gyártására, acélkészletekre, belföldi és külföldi értékesítésre szakosodott. Elkötelezettek vagyunk az acélcső termékek egyablakos kiszolgálása iránt az ügyfelek számára a világ minden táján.

Centerway vezető technológiával rendelkezik az acélcsőgyártás és -kutatás terén itthon és külföldön, fejlett és teljes körű vizsgálati létesítményekkel .Szigorúan azISO 9001 minőségirányítási rendszerrel összhangban a helyszíni irányításhoz, megszerezte azISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA szintű hitelképességi tanúsítványt stb. Termékeinket az SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE és más nemzetközi hiteles harmadik fél szervezetek ellenőrizték és hagyták jóvá

A Centerway által szállított acéltermékek évek óta széles körben alkalmazásra kerülnek olyan mérnöki projektekben, mint az olaj- és gázkitermelés, a csővezeték-szállítás, a városi csővezeték-hálózat építése, az épületépítés, a part menti és kikötőépítés, az élelmiszer- és gyógyszergyár építése.Partnereink egész Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európában, Afrikában, Dél-Amerikában, Óceániában és több mint 100 országban és régióban. Számos acélcső terméket és szolgáltatást nyújtunk a világ 500 legjobb kőolaj- és gázipari , EPC vállalatának, mint például: - a világ legnagyobb olaj- és gázipari vállalatai számára: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX stb.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
AK

Helyszín
Changsha